Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Herbstore.gr»: Τα πλεονεκτήματα του φασκόμηλου

Το βάμμα Φασκόμηλου προέρχεται από την εμβάπτιση των φύλλων και του άνθους του φασκόμηλου σε ένα αλκοολούχο διάλυμα (γράπα), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συστατικά των παραπάνω βοτάνων διαλύονται μέσα στο αλκοολούχο διάλυμα με αποτέλεσμα να δημιουργείται το βάμμα.

Το Φασκόμηλο είναι ιδανικό για:

● Αντιμετώπιση εφίδρωσης: Ιδιαίτερα χρήσιμο για την έντονη νυχτερινή εφίδρωση, την εφίδρωση στα χέρια και την περιοχή της μασχάλης, καθώς και τις εξάψεις της εμμηνόπαυσης.

● Ορμονική ρύθμιση: Θεωρείται ότι έχει οιστρογονικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της περιόδου, της αμηνόρροιας και της δυσμηνόρροιας.

● Αντιβακτηριακή δράση: Το αφέψημα του φασκόμηλου είναι αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση κρυολογημάτων, λόγω των φαινολικών οξέων και της αντισηπτικής θουξόνης.

● Χρήση σε στοματική υγιεινή: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στοματική πλύση για την ουλίτιδα και ως γαργάρα για τον πονόλαιμο, λαρυγγίτιδα, φαρυγγίτιδα, και αμυγδαλίτιδα.

● Φυσικό και χωρίς χημικά πρόσθετα: Υπερτερεί έναντι των συμπληρωμάτων διατροφής σε μορφή χαπιού, λόγω της φυσικής σύνθεσης και της καλύτερης απορρόφησης από τον οργανισμό.

Τα προϊόντα της Herbstore.gr θα τα βρείτε και στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook Instagram.


☎ +30 23310 62472,

+30 2331 502 411,

+30 698 5729561


Κεντρικής 71 Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ