Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας με τα 100% φυτικά βάμματα της «Herbstore.gr»!

Το φθινόπωρο είναι εδώ  και μαζί του έρχεται η ανάγκη να προετοιμάσουμε το σώμα μας για τις προκλήσεις του χειμώνα! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας με τη δύναμη της φύσης.

Τα φυσικά βάμματα αποτελούν έναν εξαιρετικό σύμμαχο για την τόνωση του οργανισμού, βοηθώντας να παραμείνουμε δυνατοί και υγιείς όλη τη σεζόν. Επιλέξτε τη φυσική λύση από το Herbstore.gr και δώστε στον εαυτό σας την προστασία που αξίζει!

Ο συνδυασμός των βαμμάτων μπορεί να βοηθήσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να βελτιώσει την υγεία σας.

Το βάμμα Πρόπολης προέρχεται από την εμβάπτιση της καθαρής πρόπολης σε ένα αλκοολούχο διάλυμα (γράπα), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συστατικά της πρόπολης διαλύονται μέσα στο αλκοολούχο διάλυμα με αποτέλεσμα να δημιουργείται το βάμμα.

Το βάμμα Εχινάκειας προέρχεται από την εμβάπτιση των φύλλων και των ριζών της εχινάκειας σε ένα αλκοολούχο διάλυμα (γράπα), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συστατικά των παραπάνω βοτάνων διαλύονται μέσα στο αλκοολούχο διάλυμα με αποτέλεσμα να δημιουργείται το βάμμα.

Το βάμμα Σκόρδου προέρχεται από την εμβάπτιση των σκελίδων του σκόρδου σε ένα αλκοολούχο διάλυμα (γράπα), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συστατικά των παραπάνω βοτάνων διαλύονται μέσα στο αλκοολούχο διάλυμα με αποτέλεσμα να δημιουργείται το βάμμα.

Τα προϊόντα της Herbstore.gr θα τα βρείτε και στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook Instagram.
☎ +30 23310 62472,

+30 2331 502 411,

+30 698 5729561


Κεντρικής 71 Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ