Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το γυμνάσιο Μακροχωρίου συγχαίρει την εκπαιδευτικό Μαρία Αποστόλου

Η Διεύθυνση του Γυμνασίου Μακροχωρίου και ο Σύλλογος Διδασκόντων επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό και φιλόλογο του σχολείου Αποστόλου Μαρία, η οποία συμμετείχε ως εισηγήτρια στην επιμορφωτική συνάντηση η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φιλολόγων της Δ.Δ.Ε. Ημαθίας κ. Περπερίδη Παύλο και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Ημαθίας με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις στη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων».

Η κα. Αποστόλου παρουσίασε διδακτικό σενάριο το οποίο δημιούργησε και υλοποίησε στο μάθημα της Ιστορίας Γ’ Γυμνασίου, Εν. 31 «Ο Μεγάλος Πόλεμος» με στόχο την αξιοποίησή του στη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων.

«Ευχόμαστε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση το δημιουργικό έργο της. Συγχαρητήρια!» καταλήγει η ανακοίνωση του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ