Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γρηγοριάδου στην ΕΡΤ3: «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το 1ο φεστιβάλ οικογένειας»

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή το πάρκο των Αγίων Αναργύρων Βέροιας κινείται σε οικογενειακούς ρυθμούς, χάρη στο 1o Veria Family Fest, λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία.

Ένα διήμερο φεστιβάλ που απευθύνεται σε παιδιά αλλά και σε όλη την οικογένεια, γεμάτο δραστηριότητες και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες, αλλά και μηνύματα μέσα από παιχνίδια τέχνης, πολιτισμού, ασφάλειας, παράδοσης, μαγειρικής, κυνήγι θησαυρού και δημιουργικά εργαστήρια σε ομαδικό πνεύμα συνεργασίας. Το διήμερο φεστιβάλ θα κλείσει με πάρτι και μουσικές από dj, ως αποχαιρετιστήριο του φετινού καλοκαιριού.

Η διευθύντρια του ΚΕΠΑ, Κατερίνα Γρηγοριάδου μίλησε για τη διοργάνωση στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3 και όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχουμε ξεκινήσει με θεατρικό παιχνίδι, εργαστήρι κοσμήματος, εργαστήρι ζαχαροπλαστική, στήσαμε το πλανητάριο, έχουμε τους προσκόπους και αύριο το πρωί θα κάνουμε ένα κυνήγι θησαυρού σε τοπόσημα της πόλης. Είμαστε κεντρικά και περιμένουμε τον κόσμο να μας επισκεφθεί. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει. Είναι το πρώτο φεστιβάλ οικογένειας, θέλουμε να τη βγάλουμε από το σπίτι, να σταματήσει να υπάρχει η τηλεόραση , παιχνίδι στο Playstation, να έρθουν εδώ και όλοι μαζί να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι συμμετοχικά».

Διοργάνωση: Δήμος Βέροιας /Δημοτική Κοινότητα – ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

Με τη συνεργασία: Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας – ΔΗ.ΠΕΘΕ. Βέροιας – Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη – Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας -Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας – Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας – Κινηματογράφος ΣΤΑΡ – Εκπαιδευτικό τμήμα Βέροιας της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) – Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός /Περιφερειακό Τμήμα Βέροιας – 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βέροιας –Venus Growers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ