Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ζωντάνεψε» ο Τρίλοφος στην 10η Γιορτή Κρασιού, Τσίπουρου και Μούστου


Την 10η Γιορτή Κρασιού, Τσίπουρου και Μούστου, διοργάνωσε το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου 2024 ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου «Ο Αριστοτέλης», στο προαύλιο του Αριστοτέλειου Πολιτιστικού Κέντρου.

Πρόκειται για μια παραδοσιακή γιορτή που έχει γίνει πλέον θεσμός, καθώς οι κάτοικοι στον Τρίλοφο καλλιεργούν αμπέλια, και παράγουν κρασί κυρίως από την ποικιλία ξινόμαυρο.

Ο καιρός αυτή τη φορά ήταν ιδανικός (η γιορτή είχε αρχικά οριστεί για το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου αλλά αναβλήθηκε λόγω καταιγίδας) και ο κόσμος, κάτοικοι και πολλοί επισκέπτες, απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά με λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα από γνωστούς καλλιτέχνες (Λάμπρο Καρέλα από τα «Παιδιά από την Πάτρα», Γιώργο Σαρρή από τους «Ζιγκ Ζαγκ», Ειρήνη Χαρίδου και Χρήστο Αδαμόπουλο), εκλεκτά ψητά, ενώ προσφέρθηκε σε όλους δωρεάν κρασί, τσίπουρο και μουσταλευριά.

Η βραδιά άνοιξε όπως κάθε χρόνο με τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου και την σκυτάλη στην πίστα πήρε ο κόσμος μέχει αργά το βράδυ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ημαθίας Βασίλης Κοτίδης, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος του Τριλόφου Γιάννης Καραγιάννης κ.α.

Δειτε βίντεο και φωτογραφίες:
































1 σχόλιο:

  1. Τελικά βαρεθήκαμε σε κάθε πανηγύρι τους ίδιους πολιτικούς καλεσμένους να τους βλέπουμε , σε αυτά όλα τα προλαβαίνουν , όταν τους παίρνεις τηλέφωνο όλο δικαιολογίες ότι δεν υπάρχει προσωπικό κλπ. ...έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ