Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δοκίμασες την γιγαντιαία μπιφτεκάρα που φτιάχνει το «Άροτρο»;


Το χειροποίητο μεγάλο μπιφτέκι των 300+ γραμμαρίων με το μυστικό συστατικό που κάνει θραύση!

Βάλθηκε να μας τρελάνει το «Άροτρο». Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε, έβαλε την Ραχιά στον γαστρονομικό χάρτη, με τα ζουμερά, τέλεια ψημένα κρεατικά της ώρας στα κάρβουνα, τα μαγειρεμένα του φαγητά με τις νόστιμες σαλτσούλες, τον απολαυστικό του γύρο, τις υπέροχες μακαρονάδες, τις σπιτικές φρεσκοκομμένες τηγανητές πατατούλες, τις φρέσκες σαλάτες, τα ορεκτικά που γαργαλούν ευχάριστα τον ουρανίσκο αλλά και τις ποικιλίες μεζέδων, σε μεγάλα πιάτα, για τα τσιπουράκια της παρέας! Και είναι ανοιχτό από το πρωί για καφέ μέχρι το βράδυ για τα ποτά μας!

Τώρα μας τρέλανε λίγο παραπάνω, ετοιμάζοντας το μοναδικό χειροποίητο γιγαντιαίο μπιφτέκι, 300+ gr, με το μυστικό συστατικό που κάνει ήδη θραύση! Αν θες λοιπόν και εσύ να γευθείς την απίστευτη μπιφτεκάρα, ανέβα Ραχιά, πιάσε ένα τραπέζι στο «Άροτρο» και δώσε παραγγελία.




Ανοιχτό κάθε μέρα, μας περιμένει στον πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο του, που δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι και κυρίως για να ευχαριστήσει τον κάθε του πελάτη με την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την ποικιλία φαγητού και ποτού και φυσικά εκλεκτού καφέ και ροφημάτων.

Και για τους λάτρεις των αθλημάτων, το «Άροτρο» διαθέτει cosmote tv και nova/eon tv.



Άροτρο
Εκλεκτοπωλείο - Cafe - Wine & Beer Bar - Ουζερί - Ψησταριά
Πολυχώρος Εκδηλώσεων και Κοινωνικών Γεγονότων

Αγίου Αθανασίου 16, Ραχιά Βέροιας
(έναντι Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου Ράχης)
Τηλέφωνο: 23310 20122 / 698 371 7351


Βρείτε μας στο facebook: Άροτρο'' Παραδοσιακό Εκλεκτοπωλείο
Ακολουθήστε μας στο instagram: arotro_rachia_official

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ