Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια ο Γερουλάνος - Παρουσίασε την «Αναγέννηση» από την καρδιά της αγοράς


Επίσκεψη στην Ημαθία πραγματοποίησε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024 ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του πραγματοποιεί ανά την Ελλάδα, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος για την ανάδειξη του νέου προέδρου, ο κ. Γερουλάνος βρέθηκε στην Ημαθία, όπου πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων και μίλησε σε κεντρικά καφέ σε Αλεξάνδρεια, Νάουσα και Βέροια.


Η επίσκεψή του στην Ημαθία ολοκληρώθηκε το απόγευμα στη Βέροια, όπου μίλησε, από την καρδιά της αγοράς, στο καφέ εστιατόριο «Camares», σε πολίτες, στελέχη και φίλους του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Γερουλάνος παρουσίασε το σχέδιό του για την «Αναγέννηση» της χώρας, όπως ονομάτισε το πρόγραμμά του, ένα πολιτικό και αναπτυξιακό σχέδιο που όπως υποστηρίζει, θα δώσει κατεύθυνση στον προοδευτικό χώρο, νέα πνοή στην Ελλάδα κι ελπίδα σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα ότι η πολιτική μπορεί να γίνει ξανά φορέας θετικών αλλαγών στη χώρα.


Στόχοι της «Αναγέννησης» είναι η αποσυγκέντρωση της εξουσίας, ως προϋπόθεση για τη δίκαιη κατανομή του πλούτου και η ανάπτυξη της πατριωτικής οικονομίας, ως θεμέλιο πάνω στο οποίο θα χτιστεί και πάλι η μεσαία τάξη στην Ελλάδα.

Αναφέρθηκε επίσηες στους βασικούς άξονες του προγράμματός του και τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


«Η πρότασή μου οδηγεί στην αποκλιμάκωση της ακρίβειας», κάνοντας λόγο για την «δεξιά» της συντήρησης και της ελεημοσύνης και την «αριστερά» της προόδου και των δυνατοτήτων, ενώ τόνισε ένα από τα «ατού» του, την δημιουργία «καλών ομάδων». «Ο κάθε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χρειάζεται μια ηγετική ομάδα, που να εμπνέει εμπιστοσύνη πως, αυτά που λέει θα τα κάνει πράξη. 
Αυτό φέρνω "στο τραπέζι". Φτιάχνω καλές ομάδες κάτι που κάνω καλά στη ζωή μου. Γιατί δεν με ενδιαφέρει να είναι φίλος μου αυτός που θα μπει στην ομάδα μου αλλά να παλεύει για το ίδιο πράγμα», σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος, ενώ έκλεισε εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι πλέον οι συνθήκες είναι ώριμες ώστε το ΠΑΣΟΚ να επανέλθει δυναμικά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Δείτε φωτογραφίες:



































5 σχόλια:

  1. Τέτοια κοσμοσυρροή 😂😂είχα χρόνια να δω σε κομματική συγκέντρωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή όλοι αυτοί,που τον ακούν προσεκτικά, περιμενουν να τους σώσει ο Γερουλάνος;; Τελικά στις κομματικές συγκεντρώσεις γίνεται επίδειξη-αποδειξη του διανοητικού επιπέδου των οπαδών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιοπρεπείς.
    Σοβαρός.
    Μορφωμένος, με παιδεία.
    Δεν πλήγωσε τον πολιτικό χώρο.
    Δεν αναμείχθηκε σε σκάνδαλα.
    Με πολιτική και Κυβερνητική εμπειρία (σημαντικό και απαραίτητο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τετοιες συγκεντρωσεις σε πρωτευουσες νομων,παιρνει δυναμη να συνεχισει τον προσωπικο του αγωνα, για την ηγεσια του ΠΑΣΟΚ,και ακολουθως για την διακυβερνηση του τοπου με συντριπτικη ηττα του μητσοτακη.

    Τασος, Δαφνί-θαλαμος 24.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ