Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γέμισε χρώματα την 88η ΔΕΘ ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας

Η συμμετοχή του ΤΟΒ στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μετά από πρόσκληση του Επιμελητήριο Ημαθίας, Experience.Imathia, Π.Ε. Ημαθίας, Discover Veria, Δήμου Βέροιας & Imathia Quality, αποτελεί για τον Όμιλο μεγάλη ηθική ικανοποίηση και αναγνώριση του αποτελέσματος των ενεργειών του!

Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή του ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας, «η αποδοχή και ο θαυμασμός των επισκεπτών, ενισχύουν ακόμα περισσότερο την πεποίθησή μας ότι ο Τουρισμός των Λουλουδιών μπορεί να αποτελέσει έναν σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης για την περιοχή μας, προσελκύοντας επισκέπτες όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Η στήριξη της τουριστικής αυτής πρότασης μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία. Η ανάπτυξη της περιοχής ως προορισμού Ανθοτουρισμού μπορεί να ενισχύσει τον τοπικό αγροτικό τομέα, να δημιουργήσει νέες καινοτόμες θέσεις εργασίας, να ενισχύσει τις επιχειρήσεις φιλοξενίας και εστίασης.

Η επένδυση στον Ανθοτουρισμό μέσω της προώθησης των ανθισμένων ροδακινιών είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της Βέροιας και της ευρύτερης περιοχής. Η περαιτέρω ενίσχυση αυτής της προσπάθειας μπορεί να φέρει μακροχρόνια οφέλη για την τοπική κοινωνία, ενισχύοντας τη θέση της Βέροιας ως εμβληματικού προορισμού για τον Ανθοτουρισμό στην Ελλάδα».


«Συνεχίζουμε με ενθουσιασμό και πολλές νέες ιδέες για την ερχόμενη Άνοιξη», καταλήγει στην ενημέρωσή του ο ΤΟΒ.

Δείτε φωτογραφίες:
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ