Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευχαριστήριο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί σε ΚΞΓ «Λέξις» και Εκδόσεις Super Course

Την ευγνωμοσύνη της προς τον ιδιοκτήτη των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Λέξις και του Εκδοτικού Οίκου Super Course, κ. Γεράσιμο Καλλιγά, εξέφρασε η Πρωτοβουλία για το Παιδί, με αφορμή τη δωρεά του χρηματικού ποσού των 1.000ων ευρώ.

Αναλυτικά:

«Στην Πρωτοβουλία για το Παιδί,

βρισκόμαστε για ακόμη μια φορά στην ευχάριστη θέση να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κύριο Γεράσιμο Καλλιγά ιδιοκτήτη των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Λέξις και του Εκδοτικού Οίκου Super Course για την συγκινητική του Δωρεά ύψους 1000 ευρώ.

Από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας του συλλόγου μας μέχρι σήμερα, ο κύριος Καλλιγάς με το Κέντρων Ξένων Γλωσσών Λέξις και τον Εκδοτικό Οίκο Super Course, αναγνωρίζει και στηρίζει το έργο μας με αφοσίωση. Η συμβολή του δεν είναι μόνο σημαντική από οικονομικής άποψης, αλλά αποτελεί για εμάς και ένα δυνατό μήνυμα αναγνώρισης του έργου που επιτελούμε. Και αυτή η αναγνώριση, είναι συχνά πιο σημαντική από κάθε υλική στήριξη. Η Πρωτοβουλία για το Παιδί, διαθέτει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τα δίκτυα που απαιτούνται για να επιτύχει θετικές κοινωνικές αλλαγές στις ζωές των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο.

Σας ευχαριστούμε θερμά που στέκεστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ