Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευχαριστήριο συλλόγου της Μ.Α.μ.Α. σε «Λέξις» και «Super Course»

Aπό την Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά το φίλο του συλλόγου μας κύριο Γεράσιμο Καλλιγά, ιδρυτή των Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Λέξις» και του εκδοτικού οίκου «Super Course», για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά προς τη Μ.Α.μ.Α ύψους 1.000 ευρώ. Ο κ. Καλλιγάς μας έχει βοηθήσει πολλές φορές με χρηματικές δωρεές και όχι μόνο.

Τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία που διέπει την εταιρεία Souper Course και Λέξις αλλά και τον κύριο Καλλιγά προσωπικά. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και πολύτιμο ηθικό και υλικό στήριγμα στην προσπάθειά μας να συνεχίζουμε να επιτελούμε με αμέριστo ζήλο το έργο μας .

Το χρηματικό ποσό θα καλύψει υλικές ανάγκες των δομών μας που εξυπηρετούν 70 άτομα στο φάσμα με σύνοδες αναπηρίες. Για μια ακόμα φορά σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να έχετε πάντα τη δύναμη να στέκεστε δίπλα σε συλλόγους που εκπροσωπούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Με εκτίμηση για το ΔΣ
Η πρόεδρος
Ελένη Γεωργιάδου Στεφανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ