Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σεπτέμβριος... Επιστροφή στην πόλη με τις υπέροχες γέυσεις του «12 γράδα»


Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας σεζόν και για πολλούς την επιστροφή στην πόλη και την καθημερινότητα. Το εστιατόριο «12 γράδα» στην καρδιά της γραφικής Μπαρμπούτας, γίνεται ένας μαγικός προορισμός για γαστρονομικές απολαύσεις και όμορφες αποδράσεις από τους ρυθμούς της πόλης και της καθημερινότητας.

Με ένα νόστιμο φαγητό και ένα ποτήρι κρασί, η όμορφη και γραφική αυλή του «12 γράδα» θα αποτελεί καθημερινά το ιδανικό μέρος για χαλαρές στιγμές με τις εξαίρετικές επιλογές από το μενού που σχεδίασε ο chef Ιωάννης Σαμούκας. Νοστιμιές από την ελληνική και ημαθιώτικη γη και πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς, συνοδευόμενες από τις κατάλληλες επιλογές κρασιού, μέσα από την πιο ενημερωμένη wine list της περιοχής μας.


Και επειδή το καλοκαίρι συνεχίζεται στην καρδιά μας, στο «12 γράδα» απολαμβάνουμε καθημερινά και τα εμπνευμένα του κοκτέιλ, παρέα με τις υπέροχες μουσικές του.

Εστιατόριο «12 γράδα»
Σοφού 11 & Δημοσθένους
Τηλ. 2331.100.112
facebook: facebook.com/12grada




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ