Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εργαστήρια για καθηγητές στο 3ο Λύκειο

Στο πλαίσιο της διάχυσης προγράμματος Erasmus+ KΑ121 - Διαπιστευμένα σχολεία, υλοποιήθηκαν στον χώρο του 3ου Λυκείου Βέροιας την Πέμπτη και Παρασκευή 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2024 τα εργαστήρια με θέματα:

"Χώροι Εκπαίδευσης του 21ου Αιώνα" και "Η σημασία της καλής Ψυχικής Υγείας". Το πρώτο το επιμελήθηκαν οι κ. Λαζοπούλου Ελισάβετ και Παυλίδου Δέσποινα Despoina Pavlidou και το δεύτερο ο Υποδιευθυντής κ. Νικόλαος Μπακόλας και η κυρία Γκιπατίδου Ματίνα Matina Gipatidou. 


Οι εισηγητές εκπαιδευτικοί διέχυσαν στους συναδέλφους τους, που ενδιαφέρθηκαν και δήλωσαν συμμετοχή, τις γνώσεις που πήρανε από τη συμμετοχή τους σε επιμορφώσεις του Europass Teacher Academy στις πόλεις Βαρκελώνη και Μαδρίτη.

Η ανωτέρω δράση έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας δημιουργίας Διασχολικού Δικτύου Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών και της ενδυνάμωσης κοινοτήτων μάθησης στα Σχολεία και γίνεται με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας. 


«Ευχαριστούμε τον Διευθυντή της ΔΔΕ Ημαθίας κ. Αθανάσιο Αλατζόγλου Σάκης Αλατζόγλου, τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Βασίλειο Δαβόρα Βασίλης Δαβόρας για την παρουσία τους και την κ. Δέσποινα Παυλίδου, η οποία και επιμελήθηκε με τη βοήθεια των εισηγητών, την ανωτέρω δράση» καταλήγει η ανακοίνωση του σχολείου.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στις γυναίκες του 3ου ΓΕΛ, ούτε ένας άντρας στο πρόγραμμα. Πώς τα κατάφεραν και τους ξεπάστρεψαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ