Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιστρέφουμε όλοι «Στο… Μαντρί»! Πρεμιέρα σήμερα με τρεις καλεσμένους!

Μετά από ένα γεμάτο εξελίξεις καλοκαίρι και τις μπαταρίες φουλαρισμένες, η αγαπημένη σας δευτεριάτικη συνήθεια επιστρέφει και το «Μαντρί» κάνει πρεμιέρα σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου, με τρεις καλεσμένους!

Σας έλειψε και επιστρέψει! Το «Μαντρί» επιστρέφει και κάθε Δευτέρα θα σας κρατάει συντροφειά στις οθόνες του sportsfan.gr και του veriotis.gr.

Πρωτάθλημα, Κύπελλο Ημαθίας και Γ’ Εθνική ξεκίνησαν για τη σεζόν 2024-25 και ο Μανώλης Πεχλιβανίδης με τον Παναγιώτη Παντσερίδη θα σχολιάζουν όλα τα αθλητικά δρώμενα του νομού, παρέα με τους πρωταγωνιστές τους!

Τρία πρόσωπα θα δώσουν το παρών στη φετινή πρεμιέρα, με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο του ΓΑΣ Κοπανού, τον Θωμά Μπουκουβάλα του Φιλίππου Μελίκης και τον Νίκο Κουλουκάτση της ΑΕ Καψόχωρας να σχολιάζουν το χθες, το σήμερα, και το αύριο της ΕΠΣ Ημαθίας!

Το Μαντρί είναι εδώ ενωμένο δυνατό! 21:00-23:00 στις οθόνες σας για την αγαπημένη σας συνήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ