Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιστρέφει ο Φιλίππειος Δρόμος!


Η μεγάλη διήμερη αθλητική γιορτή της Βέροιας
Επιστρέφει και φέτος ο Φιλίππειος Δρόμος Βεργίνα - Φράγμα Αλιάκμονα - Βέροια, η μεγάλη αυτή διήμερη δρομική γιορτή, που διοργανώνει για 11η χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Αθλητισμού του δήμου Βέροιας.

Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους Βεροιώτες, επισκέπτες αλλά και καταξιωμένους δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, επιστρέφει το διήμερο Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2024.

Ο 11ος Φιλίππειος Δρόμος θα περιλαμβάνει 5 ξεχωριστούς αγώνες. Το απόγευμα του Σαββάτου ο αγώνας μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και δρομέων άνω των 15 ετών, στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας και το πρωί της Κυριακής, ο μικρός αγώνας για παιδιά από την Ελιά μέχρι το Δημαρχείο και ο μεγάλος κεντρικός αγώνας των 14,5χλμ. Βεργίνα - Φράγμα Αλιάκμονα - Βέροια.

Προκήρυξη και link εγγραφών θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες. Μείνετε συντονισμένοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ