Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσκεψη Αστυνομικών στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δ. Βέροιας επισκέφτηκαν την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, οι κ. Σαμούκας Αθανάσιος-Υπαστυνόμος Β’, Χριστοδούλου Κωνσταντίνος-Υπαστυνόμος Β’, Καϊσίδης Παύλος-Ανθυπαστυνόμος και κα. Μουτίσια Ελισάβετ-Αρχιφύλακας, οι οποίοι στελεχώνουν το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Βέροιας.

Στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας του Συμβουλευτικού Κέντρου με την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την διαχείριση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, την ανάγκη ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την καταγγελία περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και την ενθάρρυνση των θυμάτων για υποβολή καταγγελίας.

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου ενημέρωσε τα στελέχη της Αστυνομίας για την 11ετή λειτουργία του και τις παρεχόμενες υπηρεσίες ψυχολογικής, κοινωνικής, εργασιακής και νομικής στήριξης στις γυναίκες. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παραπομπή των περιστατικών για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των γυναικών και τον σχεδιασμό κοινών δράσεων που θα συμβάλλουν στην πρόληψη της έμφυλης βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ