Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η εμπειρία του Πορτοσάλτε στη Βέροια που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

«Επισκέφθηκα αυτήν την πόλη το 1985 και η μαρκίζα είχε 9 ονόματα»

Ο Άρης Πορτοσάλτε αποκάλυψε, κατά την έναρξη της τηλεοπτική εκπομπής του και με αφορμή τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου, το πότε σταμάτησε να πηγαίνει σε νυχτερινά κέντρα. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, είπε πως στην πρωτεύουσα της Ημαθίας έζησε μια αξέχαστη εμπειρία που θα του μείνει για πάντα αξέχαστη. «Έχω πάει στη Βέροια το 1985 και η μαρκίζα είχε 9 ονόματα. Ήταν ένα «πολιτιστικό» κέντρο, καταλαβαίνετε τι εννοώ» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, λέγοντας πως όσοι γνωρίζουν από Βέροια, κατανοούν πολύ καλά τι εννοεί...

Δείτε το video:

6 σχόλια:

  1. Βλέπω ΣΚΑΙ TV καθημερινά, είμαι ευτυχισμένος όλα πάνε καλά και η Ελλάδα ηγείται σε όλες τους τομείς όχι μόνο ευρωπαϊκά και παγκόσμια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα αν έρθεις θα έχει το δικό σου όνομα Μόνο..Για αυτό μην ξανάρθεις δεν σε θελουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΈΡΕΕ ΠΑΝΤΟΥ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο «κύριος» ο θεός να τον κάνει δεν ήταν αυτός που υποστήριζε ότι οι γονείς των παιδιών που πέθαναν από την Βέροια δεν πρέπει να στεναχωριουνται γιατί εγινε ο δρόμος;και ξαφνικά θυμήθηκε να πει ότι έχει καλή ανάμνηση από την Βέροια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ