Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ελένη Κύρκα, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια MSc Παιδιών - Εφήβων - Ενηλίκων


Η Ελένη Κύρκα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια MSc Παιδιών, Εφήβων, Ενηλίκων και διατηρεί το γραφείο της στο κέντρο της Βέροιας, στην οδό Περικλέους 7.




Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάουσα Ημαθίας. Είναι Ψυχολόγος και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, αριστούχος απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Τμήμα Ψυχολογίας).

Ολοκλήρωσε με επιτυχία το μεταπτυχιακό δίπλωμα της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ, με αντικείμενο «Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία της Βρεφικής και Νηπιακής Ηλικίας».

Ταυτόχρονα, εκπαιδεύτηκε σε τετραετές πρόγραμμα Συστημικής Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων & Οικογένειας στο Κέντρο Συστημικής Μελέτης Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχε στο ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΚΕΨΥΕ (Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής), με τίτλο «Βασικές Αρχές Ψυχοθεραπείας Παιδιών & Εφήβων, εισαγωγή στην Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία & Συμβουλευτική Γονέων».

Την περίοδο 2019-2023 διετέλεσε μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο τη διαχείριση άγχους μαθητών. Επίσης, συνεργάστηκε με Κέντρο Ειδικών Θεραπειών δουλεύοντας ψυχοθεραπευτικά με παιδιά και οικογένειες.

Η εμπειρία της συνεχίζει να εμπλουτίζεται με εκπαιδεύσεις διαφόρων φορέων (Επιστημονικός Σύλλογος Μέριμνας παιδιού & εφήβου - ChildMentalHealthCentre, Λονδίνο) σε θέματα σχετικά με το ψυχικό τραύμα και τις θεραπευτικές παρεμβάσεις, καθώς και τη στήριξη παιδιών έπειτα από τραυματικές εμπειρίες.




Από το 2023 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην πόλη της Βέροιας, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά & ενήλικες.

Παρέχονται συνεδρίες δια ζώσης και διαδικτυακά.

Επιπλέον, συνεργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια με το Ινστιτούτο «ΠροςΌψη» στη Θεσσαλονίκη.

Διεύθυνση: Περικλέους 7, Βέροια
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2331073485







2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ