Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκθεση της ζωγράφου Βασιλικής Σιδηροπούλου Καραμήτσου στο Δημαρχείο Βέροιας

Την έκθεση της ζωγράφου κας Βασιλικής Σιδηροπούλου Καραμήτσου «Γη του Μεγαλέξανδρου» θα φιλοξενήσει ο Δήμος Βέροιας στο ισόγειο του κτιρίου του Δημαρχείου, από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου 2024, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση της Βέροιας.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα της κας Καραμήτσου με απεικόνιση του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε μάχες και έμπνευση από το οικουμενικό όραμα του μεγάλου στρατηλάτη.


Παράλληλα η καλλιτέχνιδα θα εκθέσει έργα βασισμένα στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Βέροιας και πίνακες ζωγραφικής που έχουν ως θέμα τους την φύση της Ημαθίας ως ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο φουαγιέ του Δημαρχείου Βέροιας. Θα είναι ανοιχτή τις ώρες λειτουργίας του Δήμου. Οι επισκέψεις σχολείων θα γίνονται κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο Δημάρχου (τηλ: 2331350505).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ