Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είδηση «βόμβα»: Ανοίγουν δύο νέα μεγάλα καταστήματα πολυεθνικών σε Περιφερειακό και κέντρο της Βέροιας

Συνεχίζει να είναι στο στόχαστρο μεγάλων αλυσίδων καταστημάτων και πολυεθνικών η Βέροια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, δύο νέα καταστήματα αθλητικών ειδών ετοιμάζονται να ανοίξουν το επόμενο χρονικό διάστημα, τόσο στο κέντρο της Βέροιας, όσο και στον Περιφερειακό. 

Πρόκειται για δύο μεγάλες επενδύσεις πολλών χιλιάδων ευρώ και θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίες. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το κατάστημα στον Περιφερειακό, θα στεγαστεί εκεί που βρισκόταν το παλιό κινέζικο!

28 σχόλια:

  1. τελεια. αντε με το καλο να κλεισουν ολα τα μαγαζια της πολης απο μιρκομεσσαιους ελληνες επιχειρηματιες, να τσουβαλιαζουν τα χρηματα μας οι ξενοι κ να τα στελνουν πακετο οι πολυεθνικες στην ελβετια. αλλα αφου μας εχουν παρει πρεφα τι σκατολαος ειμαστε καλα μας κανουν. οχι 3 , 503 μνημονια μεχρι να φατε χωμα κωλοελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τουλάχιστον οι πολυεθνικές πληρώνουν τα νόμιμα, ωράρια, ένσημα, ΦΠΑ κλπ, ενώ οι δικοί μας δαιμόνιοι επιχειρηματίες, αμοιβές και ωράρια κάτω από τα νόμιμα, τα δώρα Πάσχα, Χριστούγεννα κλπ τα ζητάν πίσω από τους εργαζόμενους, τους έχουν ανασφάλιστους τουλάχιστον τις μισές μέρες, δεν κόβουν αποδείξεις αλλά κρατάνε το ΦΠΑ κλπ. και βγάζουν και αυτοί τα λεφτά τους έξω, (κ@λοέλληνες).
      Μακάρι να υπογράφαμε μερικά μνημόνια ακόμα, μπας και μας κάνουνε κράτος, αφού 203 χρόνια τώρα δεν κάναμε, με τους υπάρχοντες.

      Διαγραφή
    2. Τα μαγαζιά της πόλης φέρνουν από το 2000 προϊόντα από την Βουλγαρία και τα πουλάνε με τιμές Ελβετίας. Έτσι, μιας και αναφέρθηκες σε σκατολαό...

      Διαγραφή
    3. Πες τα ρε ανθρωπε ! ετσι ακριβως ειναι !

      Διαγραφή
    4. 100 χρόνια πίσω εισαι. Πάνε πάρε τα Βουλγαρίκα εσύ και να νομίζεις ότι σου τα έφεραν από το Μιλάνο. Κακομοίρη

      Διαγραφή
    5. Κομπλεξικοί ανθέληνες φύγετε από την χώρα να ησυχάσουμε! Άντε δρόμο!

      Διαγραφή
  2. Η ανάπτυξη της πόλεως μας είναι αδιαμφησβητη, για το λόγο αυτό είμαστε στο στόχαστρο των πολυεθνικών, τα εισοδήματα των συμπολιτών μας είναι πάνω από το μέσο όρο της ΕΕ και διαρκώς ανεβαίνουν, επίσης η αγροτική άνθιση στην Ημαθία των τελευταίων ετών διδάσκεται στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Ήμαστε περήφανοι που στης Βρυξέλλες, λένε Βέροια και το στόμα τους στάζει μέλι Ανθέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ακριβως αν βλεπουμε ονειρα τα βραδια περι αναπτυξης πρεπει να δουμε τι ειναι αυτος που το λεει....και τι πινει εκτος απο το γαλαζιο οπιο....

      Διαγραφή
  3. τα ειπες ολα πολυ σωστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και θα έρθουν νταλίκες.Φορτηγα επικαθουμενα και συρόμενα.Οσοι δεν έχουν οδηγήσει πέρα από τη Βέροια να τραβηχτούν λίγο στην άκρη . Γιατί στην Πατρίδα συνεβει τροχαίο.Και όσοι δεν γνωρίζουν τον ΚΟΚ γρινιαζαν προχθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όταν σας έλεγα τους Βεροιώτες επιχειρηματίες μαζέψτε τις επιχειρήσεις με το ίδιο αντικείμενο και κάντε μια μεγαλύτερη διότι αυτό θέλει η Δυτική οικονομία, με κοροϊδεύατε.
    λουστείτε τώρα την κατάσταση και κλείστε τα μαγαζιά σας.
    Δυστυχώς, όποιος δεν προσαρμόζεται .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο γκρίνια, πόσο μιζέρια σε αυτή την πόλη. Από Κατερίνη και κάτω όλες οι πόλεις έτη φωτός μπροστά. Εδώ μιζέρια κατάντια. Ξυπνήστε 100 χρόνια πίσω είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα μας κάνεις; Όλες οι πόλεις κάτω από την Κατερίνη είναι 100 χρόνια πίσω! Εκεί υπάρχει μόνο μιζέρια και κατάντια! Η Βέροια είναι έτη φωτός μπροστά!

      Διαγραφή
  7. Πολυεθνική α'σον Κιλκίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. peftei to teleytaio kastro tis paraoikonomias tha ginoyn olla kafe ta magazakia nea bokota i verioa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τραγικέ πάνε σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα και θα γυρίσεις τρέχοντας στην Βέροια! Πολύ καλύτερα είναι εδώ!

      Διαγραφή
  9. Στις 28/08 ο Υπουργός Εθνικής οικονομίας Χατζηδάκης ,έφερε στο υπουργικό συμβούλιο προσχέδιο νόμου για τη συγχώνευση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.Μέσα στο φθινόπωρο (οκτώβριο-Νοέμβριο),αυτό θα αποτελεί νόμο του κράτους. Το προσχέδιο ωραιοποιεί βέβαια τα πράγματα και αναφέρει ότι οι μικροεπαγγελματίες θα καταστούν περισσότερο ανταγωνιστικοί ,θα δοθούν φοροαπαλλαγές για εννέα έτη ,ενώ (θεωρώ ότι αυτό είναι το σημείο κλειδί) οι συγχωνεύσεις και εξαγορές θα ανοίγουν τον δρόμο και για ένταξη στα προγράμματα επιδότησης του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης.
    Δηλαδή ,όποιος μείνει αυτόνομος δε θα έχει πρόσβαση σε επιδοτούμενα προγράμματα και ίσως λίγο αργότερα ,μπορεί να μην έχει πρόσβαση είτε σε τραπεζικό δανεισμό είτε ακόμη και σε μπλόκ επιταγών. Επίσης ,λίγο ακόμη να αυξήσουν και τη φορολόγηση όσων μείνουν μόνοι τους ,τότε καληνύχτα ,το λουκέτο θα είναι ο μόνος δρόμος που απομένει. Ούτως ή άλλως ,με τα λιγοστά κεφάλαια που διαχειρίζονται οι μικροέμποροι πλέον ,πόσο να αγοράσεις και πόσο να πουλήσεις,εκ των πραγμάτων ,βγαίνεις εκτός αγοράς και μόνο από αυτό.
    Πρόκειται για επιλογές που επιβάλλονται από την ΕΕ.Η Ελλάδα στον τομέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ,πρέπει από το 29% των αυτοαπασχολούμενων που είναι σήμερα ,να πέσει στο 14% που είναι ο μέσος όρος της ΕΕ. Είχαν βγει κάποια σχετικά άρθρα μέσα στο καλοκαίρι και πίστευα ότι θα το πάνε αρκετά πίσω , λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων. Αλλά δυστυχώς το δρομολόγησαν .Όπως τα τελευταία 35 χρόνια ,καθάρισαν τους αγρότες ,τους ψαράδες ,τη βιομηχανία , τη μεταποίηση ,τώρα έρχεται και η σειρά των μικροεπαγγελματιών.
    Υπόψιν ,στους μικροεπαγγελματίες ,συγκαταλέγονται και οι κτηνοτρόφοι . Οι νέοι κανόνες, οι οποίοι εμπίπτουν στο κεφάλαιο της Πράσινης Συμφωνίας του 2023 που ονομάζεται Farm to Fork , οδήγησε το χειμώνα που μας πέρασε χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους σε Γαλλία, Ολλανδία ,Γερμανία ,Βέλγιο σε διαδηλώσεις και συγκρούσεις με την Αστυνομία. Στην Ολλανδία ,βάσει της ανωτέρω συμφωνίας , τίθεται σε κίνδυνο η βιωσιμότητα 3.000 εγκαταστάσεων. Βέβαια ,τους χρύσωσαν το χάπι για λίγο ,αλλά έως πότε θα γίνεται και αυτό ;
    ‘Ηδη τα καμπανάκια για αλλαγή πλεύσης ,άρχισαν να χτυπούν.Με βάση έκθεση του ΟΗΕ του 2023 ,η κτηνοτροφία παράγει το 12% των ανθρώπινων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Τα βοοειδή αποτελούν την κύρια πηγή εκπομπών (62%), ακολουθούμενα από τους χοίρους (14%), τα κοτόπουλα (9%), τα βουβάλια (8%) και τα αιγοπρόβατα (7%).
    Κύριοι ετοιμαστείτε ,θα γίνουμε όλοι γκαρσόνια.Κάθε πρωί ,ο ένας θα σερβίρει καφέ στον άλλο.Και το μεσημέρι κάνα τσιπουράκι ,για να πάνε κάτω τα φαρμάκια.’Αντε γειά μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου απο τα ζώα είναι παραμύθι, απλα είναι η δικαιολογία για νέες δουλειές με τεχνιτό κρέας, το οποίο υπάρχει ήδη σε κοτόπουλο, χοιρινό και μοσχάρι, δοκιμάζεται μάλιστα σε χώρες της Ασίας. Το πείραμα περνάει πλέον στη παραγωγή.
      Κάντε όρεξη.... και καλή σας όρεξη.

      Διαγραφή
  10. Άξιοι της μοίρας μας. Αυτοί οι μικρομεσαίο ψήφισαν και φωτογραφιζονταν με το Μητσοτάκη. Λουστείτε τα τώρα.
    Όχι πως και οι άλλοι ήταν καλύτεροι αλλά ξυπνήστε και αντιδράσετε. Σηκωθείτε φτάνει πια στα καφέ. Πιάστηκε ο κωλος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται πως δεν κράτησες μαγαζί ούτε για μια ώρα στην ζωή σου. Τούς φόρους που πληρώσαμε επί Σύριζα δεν τους πληρώσαμε ποτέ τα τελευταία 30 χρόνια. Και έβγαινε μετά ο Ζήκος και μας έλεγε πως άφησε 40 δίς ταμείο.

      έτσι επιγραμματικά να σου φρεσκάρω λίγο την μνήμη.

      Αύξηση φπα στο 24% Μείωση αφορολογήτου, αύξηση ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, Αύξηση φόρων στα καύσιμα Αύξηση προκαταβολής φόρου στους ελεύθερους επαγγελματίες.

      Και όλα αυτά μέσα σε 3,5 χρόνια ΠρΩτΗσ ΦορΑΣ ΑρΙσΤεΡαΣ.

      Διαγραφή
    2. αυτά ψηφίστηκαν επί Σαμαρά-Βενιζέλου, ο Τσίπρας απλά τα εφάρμοσε. Το μεσοπρόθεσμο μνημόνιο ψηφίστηκε και από τη ΝΔ τον Αύγουστο του 2015 όταν ζητούσε ο Ποταμίσιος και οι ΝΔτες να φέρουν ότι ναναι για να το ψηφίσουν. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κομματόσκυλο.

      Διαγραφή
  11. Καλά σας κάνουν απατεώνες χειρότεροι κ από τα κινέζικα γίνατε έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που είναι ρε η Ελληνική βιομηχανία να παράγει εγχώριο πλούτο;
    Οι όποιες αυξήσεις στους μισθούς και εισοδηματικές ενισχύσεις αν δοθούν, πάλι προς όφελος των αποικιοκρατικών πολυεθνικών θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ