Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας στον Δήμο Βέροιας

Στις 14 Οκτωβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Βέροιας. Η συνεδρίαση αυτή αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τη δημοτική αρχή να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο και τους πολίτες σχετικά με τα πεπραγμένα της, τις δράσεις και τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια του διμήνου Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου. 

Παράλληλα, θα παρέχει τη δυνατότητα να συζητηθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία και την ανάπτυξη του δήμου.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, που επιθυμούν να θέσουν θέματα προς συζήτηση στην ειδική αυτή συνεδρίαση, καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου μέχρι την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024. 

Η συγκεκριμένη προθεσμία είναι κρίσιμη για την ομαλή οργάνωση και προετοιμασία της συνεδρίασης, ώστε να δοθεί η απαραίτητη βαρύτητα σε όλα τα ζητήματα που θα τεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ