Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λαμπρά εγκαίνια του Φροντιστηρίου «Πουκαμισάς» στη Βέροια

Τα λαμπερά εγκαίνια του νέου Φροντιστηρίου Πουκαμισάς στο κέντρο της Βέροιας, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου 2024, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εκπαιδευτικής εποχής για την πόλη μας.

Την κορδέλα του νέου φροντιστηρίου έκοψαν από κοινού, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο διευθυντής Νίκος Μουρτζίλας και ο πρόεδρος του Ομίλου Αθανάσιος Πουκαμισάς. Ακολούθησε ο Αγιασμός από τον Αρχιμανδίτη Καλλίνικο Λιμνιώτη και τον Αρχιμανδρίτη Σωσίπατρο Πιτούλια που εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων, μεταφέροντας και τις πατρικές ευχές του.


Η εκδήλωση συνεχίστηκε στην είσοδο του φροντιστηρίου επί της οδού Βενιζέλου 23, όπου στην ομιλία του ο κ. Μουρτζίλας, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο και την τοπική κοινωνία για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη, αναφέρθηκε στο νέο αυτό εγχείρημα, παρουσιάζοντας το σύστημα επιτυχίας του Ομίλου «Πουκαμισάς».


Χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Πουκαμισάς, αναφερόμενος στην 36χρονη πορεία του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού ομίλου της χώρας, διαθέτοντας ήδη 85 φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα. Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των καθηγητών, από την εκτελεστική διευθύντρια Λήδα Χρηστέλη.


Ακολούθησε party, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν μια όμοφρη βραδιά, με μουσική, μπουφέ με αλμυρά και γλυκά εδέσματα και ποτά από το cocktail van.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας με την σύζυγό του, δικηγόρο Έλλη Δεληγιάννη, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, οι αντιδήμαρχοι Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και Μιχάλης Τζαφερόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Βοργιάδης και πολλοί φίλοι της οικογένειας του κ. Μουρτζίλα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ