Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε το νέο διαιτολογικό γραφείο «VG Nutrition» της Βασιλείας Γκουντούρα στη Βέροια

Τα εγκαίνια του νέου διαιτολογικού γραφείου «VG Nutrition», της διαιτολόγου - διατροφολόγου Βασιλείας Γκουντούρα, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου 2024, σε μια όμορφη εκδήλωση μεταξύ συγγενών, φίλων και συνεργατών.

Η υπεύθυνη, Βασιλεία (Βάσια) Γκουντούρα, υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τους καλεσμένους της, στον νέο της χώρο, στην οδό Μητροπόλεως 41 στο κέντρο της Βέροιας και δέχθηκε πολλές ευχές για το νέο της εγχείρημα.


Τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης, μεταφέροντας με την σειρά του τις ευλογίες της Εκκλησίας, ενώ στη συνέχεια οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του νέου διαιτολογικού γραφείου και να απολαύσουν εκλεκτά χειροποίητα εδέσματα και δροσερή λεμονάδα.


Η Βασιλεία Γκουντούρα είναι απόφοιτος της Κλινικής Διατροφής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Δημόσια Υγεία. Επιπλέον, είναι απόφοιτος του εξειδικευμένου προγράμματος επιμόρφωσης στην παιδική διατροφή «Master Nutritionist in Pediatric Nutrition», γεγονός που την καθιστά ικανή να προσφέρει εξειδικευμένες και σύγχρονες λύσεις στους τομείς της διατροφής.


Το διαιτολογικό γραφείο «VG Nutrition» βρίσκεται στην καρδιά της Βέροιας, επί της οδού Μητροπόλεως 41, και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε άτομα όλων των ηλικιών. Στο πλαίσιο των υπηρεσιών του, περιλαμβάνονται η παρακολούθηση και η υποστήριξη σε θέματα διατροφής κατά την εγκυμοσύνη, τον θηλασμό και την εμμηνόπαυση, η διατροφική αντιμετώπιση κλινικών παθήσεων, η απώλεια βάρους, καθώς και η εξειδίκευση στην παιδική διατροφή.

Με σύγχρονο εξοπλισμό και επιστημονική γνώση, στο «VG Nutrition» προσφέρονται υπηρεσίες όπως:

• Εκτίμηση του βαθμού παχυσαρκίας
• Ανάλυση της σύστασης του σώματος και λιπομέτρηση

Η Βασιλεία Γκουντούρα προσκαλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να φροντίσουν την υγεία τους και να βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες να κλείσουν το ραντεβού τους στα εξής τηλέφωνα:

• 6979818694
• 2331301314

Με επιστημονική προσέγγιση και προσωπική υποστήριξη, η Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Βασιλεία Γκουντούρα, προσφέρει μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διατροφή και την ευεξία, βοηθώντας τους διαιτώμενους να επιτύχουν τους στόχους υγείας τους και να υιοθετήσουν έναν ισορροπημένο, υγιεινό τρόπο ζωής.




Διαιτολογικό γραφείο «VG Nutrition» - Βασιλεία Γκουντούρα
Μητροπόλεως 41 - 2ος όροφος, Βέροια

Ακολουθήστε το «VG Nutrition»
• Instagram: vg_nutrition
• Tik Tok: vasiagoudoura














1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ