Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Dyslexia Center - Πρόγνωση και Διάγνωση της δυσλεξίας και της ΔΕΠΥ

Τα Πλεονεκτήματα του ΤΕΣΤ ΠΑΥΛΙΔΗ - Αντικειμενική, ακριβής και άμεση διάγνωση

⊳ Το TΕΣΤ ΠΑΥΛΙΔΗ - 𝗣𝗔𝗩𝗟𝗜𝗗𝗜𝗦 𝗧𝗘𝗦𝗧 είναι η Εφεύρεση του καθολικής αποδοχής Έλληνα Καθηγητή και εφευρέτη κ. Γεώργιο Παυλίδη, όταν ήταν καθηγητής στην Αγγλία και στις ΗΠΑ.

 Διεθνώς, για να διαγνωσθεί ο μαθητής ως δυσλεξικός, αφού έχουν αποκλεισθεί η νοητική υστέρηση και οι αρνητικές ψυχο-εκπαιδευτικές αιτίες που διεθνώς προκαλούν τις Γενικές μαθησιακές δυσκολίες, εξετάζεται στην Ανάγνωση και τη Γραφή και πρέπει να υστερεί σημαντικά στην Ευχέρεια της Ανάγνωσης τουλάχιστον κατά 1,5 ως 2 έτη, από τον μέσο όρο της τάξης του. Συνεπώς, με τα κλασσικά τεστ Ανάγνωσης και Γραφής που χρησιμοποιούνται διεθνώς, δεν μπορεί να διαγνωσθεί ως Δυσλεξικός, πριν από τα μέσα της 2ας Δημοτικού. Όμως, ο ενημερωμένος εκπαιδευτικός και γονιός μπορούν να το υποπτευθούν περί τα Χριστούγεννα της 1ης τάξης, διότι θα έχει μείνει το παιδί μας πολύ πίσω από τους συμμαθητές του.

 Αντιθέτως, το TΕΣΤ ΠΑΥΛΙΔΗ - 𝗣𝗔𝗩𝗟𝗜𝗗𝗜𝗦 𝗧𝗘𝗦𝗧 είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ παγκοσμίως, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Test Πρόληψης, Πρόγνωσης και Διάγνωσης της Δυσλεξίας και της ΔΕΠΥ, από την Προσχολική ηλικία, διότι υπάρχουν από τη γέννα. Το μόνο τεστ που δεν βασίζεται στην ανάγνωση ή στη γραφή, όπως τα συμβατικά ψυχο-εκπαιδευτικά τεστ που χρησιμοποιούνται διεθνώς, αλλά βασίζεται σε αντικειμενικές βιολογικές, ακριβείς μετρήσεις (οφθαλμοκίνηση).

 Το Βιολογικό ΤΕΣΤ ΠΑΥΛΙΔΗ επιτυγχάνει αντικειμενικά την ακριβή διάγνωση εντός ολίγων λεπτών και σε αντίθεση με τα υπάρχοντα υποκειμενικά-αναξιόπιστα ερωτηματολόγια είναι ανεξάρτητο-ανεπηρέαστο από τη γλώσσα, τον πολιτισμό, την ευφυΐα και την εκπαιδευτική δομή της χώρας. Γι’ αυτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί διεθνώς.

 Είναι ασφαλές και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο εξεταζόμενος είναι να παρακολουθεί σιωπηλά με το βλέμμα του ένα φωτεινό ερεθισμό στην οθόνη του Η/Υ, ενώ αυτομάτως καταγράφονται (χωρίς να ακουμπά το μάτι).και αναλύονται οι οφθαλμοκινήσεις του με ακρίβεια 1 χιλιοστού του δευτερολέπτου από το Φωτο-ηλεκτρονικό σύστημα της Οφθαλμοκίνησης, εφεύρεσης του καθηγητή Παυλίδη. Τα Εξειδικευμένα Προγράμματά μας Αυτομάτως Αναλύουν τα δεδομένα & βγάζουν την Αντικειμενική-Βιολογική Διάγνωση, δηλαδή αν έχει Δυσλεξία ή ΔΕΠΥ και σε ποιο βαθμό.

 Το πρωτοποριακό TΕΣΤ ΠΑΥΛΙΔΗ - 𝗣𝗔𝗩𝗟𝗜𝗗𝗜𝗦 𝗧𝗘𝗦𝗧 είναι διεθνώς αναγνωρισμένο με διπλώματα ευρεσιτεχνίας (πατέντες στις ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ).

 Προλαμβάνει-μειώνει τις Μαθησιακές Δυσκολίες και τη ΔΕΠΥ, συνεπώς και τα σοβαρά δευτερογενή ψυχο-κοινωνικά προβλήματα (π.χ. Χαμηλή Αυτοπεποίθηση, Αυτοεκτίμηση, Bullying) που προκαλεί η ταπεινωτική, καθημερινή σχολική-μαθησιακή αποτυχία και η αρνητική-επικριτική συμπεριφορά στο σπίτι και συχνά στο σχολείο, λόγω άγνοιας.

 Η διεθνής καταξίωση και αναγνώριση του TΕΣΤ ΠΑΥΛΙΔΗ - 𝗣𝗔𝗩𝗟𝗜𝗗𝗜𝗦 𝗧𝗘𝗦𝗧 αποδεικνύεται από το γεγονός ότι για την πραγματοποίησή του προσέρχονται στα Κέντρα μας ενδιαφερόμενοι από τις 5 ηπείρους και από 45 προηγμένες χώρες (βλ. www.dyslexiacenters.gr).

Ø Το TΕΣΤ ΠΑΥΛΙΔΗ - 𝗣𝗔𝗩𝗟𝗜𝗗𝗜𝗦 𝗧𝗘𝗦𝗧 εφαρμόζεται αποκλειστικά στα 47 κέντρα ‘Dyslexia Centers – Pavlidis Method’, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Καλέστε μας για πληροφορίες ➜ 2331 072220 - 69811 73 668

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.dyslexiacenters.gr

Tiktok ➜ dyslexiacenterspavlidis
LinkedIn ➜ Dyslexia Centers – Pavlidis Method
YouTube ➜ Dyslexia Centers
Instagram ➜ dyslexiacenters_pavlidismethod
Facebook ➜ Dyslexia Centers Pavlidis Method

Χριστίνα Γαϊτάνου
Ψυχολόγος BSc / Ειδική Παιδαγωγός MSc
Επιστημονική Διευθύντρια Dyslexia-Centers - Pavlidis Method
Κεντρικής 13, Βέροια
Τηλ.:   23310 72 2 20 / κιν.:   69811 73 668


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ