Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύσκολο πέρασμα της Βέροιας από το Μακροχώρι

Ζορίστηκε, αλλά πήρε τη νίκη η Βέροια 1960 που φιλοξενήθηκε από το Μακροχώρι το απόγευμα της Τετάρτης, 11 Σεπτεμβρίου, και κέρδισε σε φιλική αναμέτρηση με 1-0.

Καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, η Βέροια ήταν αυτή που είχε την επιθετική κυριαρχία και κρατώντας την μπάλα στα πόδια επιδίωκε οργανωμένες επιθέσεις, τη στιγμή που το Μακροχώρι έψαχνε κενούς χώρους στην αντεπίθεση. Οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες στιγμές στην επίθεση, καμία ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Παρόμοιο το σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με το Μακροχώρι, να βρίσκει πιο εύκολα διαδρόμους προς τα καρέ της Βέροιας. Οι ισορροπίες άλλαξαν με την είσοδο του Μπουλάρι στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος από τα πρώτα του βήματα έδειξε ηγετικά στοιχεία στο κέντρο των “κυανέρυθρών”. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Αχλιώπας στην εκπνοή του αγώνα, γράφοντας το 0-1 και δίνοντας στην ομάδα της Βέροιας μια ζόρικη νίκη.

Το ερχόμενο Σάββατο (15/5) το Μακροχώρι αντιμετωπίζει στη Βεργίνα την τοπική ομάδα για την 1η φάση του Κυπέλλου Ημαθίας, ενώ η Βέροια μία ημέρα αργότερα (16/5) φιλοξενεί τον Ατρόμητο Διαβατού.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο sportsfan.gr:






















2 σχόλια:

  1. Η γενική αγωνιστική εικόνα ως αποτέλεσμα του τρόπου οργάνωσης και λειτουργίας είναι αυτό που μετράει, και ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σημασία δεν έχει αν η ΒΕΡΟΙΑ ζορίζεται ή επιβάλλεται άνετα σε φιλικούς αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ