Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμική εμφάνιση της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» στο Swim & Run στην Καβάλα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Κολυμβητικής Ακαδημίας “ΝΑΟΥΣΑ” στο Swim & Run, που διοργάνωσε ο ΝΟΘΑ Καβάλας στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, στις 15 Σεπτεμβρίου 2024 με τη συμμετοχή 125 αθλητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ο αγώνας, που περιλάμβανε κολύμπι ανοιχτής θαλάσσης (open water) 1250m και 2500m. και σκυταλοδρομία διάθλου, ανέδειξε, για ακόμα μία φορά, το υψηλό επίπεδο των αθλητών της ακαδημίας μας αλλά και των προπονητών της, οι οποίοι δοκίμασαν και αυτοί τις αντοχές τους με εξαιρετικά αποτελέσματα και δίνοντας το παράδειγμα στους αθλητές τους.

Στα 1250m κολύμβησης, η Μαυρίδου Χριστίνα μετά από σκληρή μάχη αναδείχθηκε νικήτρια στο σύνολο των συμμετεχόντων, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική της αγωνιστική κατάσταση.Στα 2500m νικήτρια στη κατηγορία της και δεύτερη στο σύνολο αναδείχθηκε η Γιτοπούλου Παναγιώτα, με την Τζιώνα Θωμαή να την ακολουθεί στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Στο αγώνισμα του διάθλου (σκυταλοδρομία), οι αθλήτριες μας ξεχώρισαν με εξαιρετικές επιδόσεις παρόλο που συμμετείχαν για πρώτη φορά. Η Τζιώνα στο τρέξιμο 2,5km και η Γιτοπούλου στο κολύμπι 800m .συνδυάστηκαν άψογα και κατέκτησαν την πρώτη θέση στη σκυταλοδρομία στις γυναίκες και την τρίτη στις mix κατηγορίες, πετυχαίνοντας άλλη μία σπουδαία διάκριση.

Πολλά υποσχόμενες ήταν και οι εμφανίσεις των υπόλοιπων αθλητών μας Ασιατίδη Απόστολου 4ος στα 2500m. Μπάτση Ιωάννα 5η και Κελεσίδου Αριάδνη 6η στα 1250m.

Ιδιαίτερη διάκριση είχαν και οι προπονητές του συλλόγου μας στον αγώνα των 1250m, αποδεικνύοντας πόσο σημαντική είναι η εμπειρία σε αυτό το άθλημα:

Ο Λαζαρίδης Βασίλειος, ο επικεφαλής προπονητής της ομάδας, κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία του και την 4η στο σύνολο των συμμετεχόντων. Ενώ οι Γεωργογιάννης Νίκος και Αλεξόπουλος Γιώργος, επίσης προπονητές της Ακαδημίας, κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση στη δική τους κατηγορία αντίστοιχα.

Ο σύλλογός συγχαίρει τους συμμετέχοντες για τις επιδόσεις τους και συνεχίζει με αφοσίωση την προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την ενίσχυση των αθλητικών αξιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ