Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διομήδης Vs Ζαφειράκης 27-23: Ξεκίνημα με ήττα απέναντι στον Ευρωπαίο

Με ήττα 27-23 ξεκίνησε τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις η ομάδας μας , στο Άργος απέναντι στον τοπικό Διομήδη. Ο Ζαφειράκης έμεινε πίσω στο σκορ , με 4 γκολ διαφορά, από το 15ο λεπτό και δεν κατάφερε να πλησιάσει έως το τέλος ,την ομάδα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση του European Cup. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 27-23 , με πρώτο σκόρερ της ομάδας μας τον αρχηγό Θεοδωρόπουλο με 7 γκολ.

Αγωνίστηκαν:

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Μπόλας 3, Τσαγκερας 1, Θεοδωρόπουλος 7, Μπουμπουλεντας, Μπάρμπας, Ροτζιος, Μισαηλίδης 3, Αθανασιάδης 5, Πινακούδης, Αποστολίδης, Ταραμονλής, Μπιτέρνας, Αναστασάκης, Βαφείδης, Τσατσας 2, Λόλας 2.

Επόμενος αγώνας για τον Ζαφειράκη το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 18:00 στο ΔΑΚ με αντίπαλο την ΧΑΝΘ.

Οι αθλητές , οι προπονητές και η διοίκηση της ομάδας καλούν τους φιλάθλους να ενισχύσουν την φετινή προσπάθεια με την παρουσία τους στο γήπεδο , για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και να τερματίσει η ομάδα στην υψηλότερης θέσης στην ιστορία της. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από τα μέλη του ΔΣ και θα διατίθενται και πριν από την έναρξη του αγώνα στην είσοδο του ΔΑΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ