Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Καλλιθέα η επόμενη ανοιχτή συνέλευση της Δημοτικής Κοινότητας


Καταγραφή προβλημάτων και προτάσεων για τις περιοχές Παπάγου - Καλλιθέα - Πασακιόσκι - Γιολάγκελντι - Λαδόμυλοι

Συνεχίζεται ο κύκλος των ανοιχτών συνελεύσεων της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας στο πλαίσιο των κατά τόπους διαβουλεύσεων με δημότες για θέματα καθημερινότητας. Στόχος των ανοιχτών συνελεύσεων είναι η καταγραφή των προβλημάτων από τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας με σκοπό την επίλυσή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Οι δημότες από την πλευρά τους καταθέτουν τα προβλήματα, τις απόψεις και τις προτάσεις τους. Λόγω του γνωμοδοτικού χαρακτήρα του οργάνου της Δημοτικής Κοινότητας, τα αποτελέσματα του διαλόγου που διαβιβάζονται στον Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους της διοίκησης του Δήμου Βέροιας, λειτουργούν ως δίαυλος επικοινωνίας και συμβάλλουν στην άμεση επαφή του δημότη με τις δομές και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Η επόμενη Ανοιχτή Συνέλευση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 18:00 στο Κτήριο ΚΑΠΗ - Μ.Α.Σ Καλλιθέας και αφορά στις περιοχές:

Παπάγου - Καλλιθέα - Πασακιόσκι - Γιολάγκελντι - Λαδόμυλοι

Η περιοχή ορίζεται από τις οδούς: Πιερίων (από κόμβο Εγνατίας) - Θωμαΐδου - Καραϊσκάκη - Κολοκοτρώνη - Μάρκου Μπότσαρη (Προς πλατεία Ρακτιβάν) - Μάρκου Μπότσαρη (προς Πασσά Κιόσκι) - Αυξέντιου - Αρχιεπ. Μακαρίου - Πάροδος Ηρακλέους ( Άλσος Παπάγου) - Οδός Νοσοκομείου - Ε.Ο. Αλεξάνδρειας Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ