Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν έπεφτε καρφίτσα!

Η αεροφωτογραφία απεικονίζει το sold out στο Άλσος
Μια μαγευτική μουσική βραδιά χάρισε στο κοινό της Βέροιας η Ιουλία Καραπατάκη, με την εμφάνισή της να αποτελεί το τέλειο κλείσιμο των θερινών εκδηλώσεων του θεάτρου Άλσους. 

Σε μια συναυλία που έγινε sold-out αρκετές μέρες πριν, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βραδιά που συνδύαζε άψογη διοργάνωση και εξαιρετική μουσική απόδοση. 

Η οργάνωση της βραδιάς ήταν αποτέλεσμα της προσεγμένης δουλειάς της ομάδας του Kostello’s Events, με την καθοδήγηση της Ειρήνης Κωστελίδου, η οποία κατάφερε να δημιουργήσει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Το κοινό, κυρίως νέοι αλλά και φανατικοί θαυμαστές της Ιουλίας, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενθουσιασμό και ζεστασιά. Η Καραπατάκη, γεμάτη ζωντάνια και θετική ενέργεια, ανέβηκε στη σκηνή και από το πρώτο κιόλας τραγούδι κατάφερε να μαγέψει τους παρευρισκόμενους. Το πάθος της διαπερνούσε κάθε στίχο και μελωδία, ενώ η εξαιρετική τεχνική υποστήριξη συνέβαλε ώστε η φωνή της να φτάσει καθαρά και δυνατά σε κάθε γωνιά του θεάτρου.

Η βραδιά αυτή, γεμάτη μελωδίες και συναισθήματα, άφησε ανεξίτηλο σημάδι σε όσους είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν, κλείνοντας με τον πιο δυναμικό τρόπο το καλοκαιρινό πρόγραμμα του θεάτρου Άλσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ