Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σχολεία της Βέροιας: Αυτή θα είναι η 1η αργία μετά την επιστροφή στα θρανία

Τις τελευταίες μέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών απολαμβάνουν οι μαθητές καθώς οι μέρες μετρούν αντίστροφη για το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη σχολική αργία έρχεται περίπου ενάμιση μήνα μετά την έναρξη των μαθημάτων, στις 28 Οκτωβρίου, προσφέροντας στους μαθητές τετραήμερο ξεκούρασης. Για τα σχολεία της Βέροιας, η πρώτη αργία έρχεται στα μέσα του Οκτωβρίου, στις 16 του μηνός, με τους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης.

Η εορτή της Εθνικής Επετείου πέφτει Δευτέρα, με τις σχολικές γιορτές να πραγματοποιούνται την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Η επόμενη αργία αφορά τον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στις 17 Νοεμβρίου, που συμπίπτει με Κυριακή. Ωστόσο, οι σχολικές γιορτές θα λάβουν χώρα την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, χαρίζοντας στους μαθητές ακόμα ένα τριήμερο.

Χριστουγεννιάτικες διακοπές 2025: Τα σχολεία θα κλείσουν στις 23 Δεκεμβρίου, η οποία φέτος είναι Δευτέρα, και οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία στις 8 Ιανουαρίου, μετά και την αργία των Θεοφανίων.

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου πέφτει Τρίτη, με τις σχολικές εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται τη Δευτέρα 24 Μαρτίου.

Πασχαλινές διακοπές 2025: Το Πάσχα το 2025 θα γιορταστεί στις 20 Απριλίου, και τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή 11 Απριλίου, για να ανοίξουν ξανά τη Δευτέρα 28 Απριλίου.

Η Πρωτομαγιά, που πέφτει Πέμπτη το 2025, είναι αργία για τα σχολεία, ενώ η τελευταία σχολική αργία είναι αυτή του Αγίου Πνεύματος, στις 9 Ιουνίου, που πέφτει Δευτέρα και χαρίζει ακόμα ένα τριήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ