Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναστάτωσε το Instagram η Κολέτσα

Η Χριστίνα Κολέτσα μοιράστηκε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εντυπωσιακές backstage εικόνες από μια φωτογράφιση για το μαγαζί όπου θα εμφανίζεται τον ερχόμενο χειμώνα.

Η Εντυπωσιακή Εμφάνιση της Χριστίνας Κολέτσα

Η εκρηκτική τραγουδίστρια, γνωστή για τις σαγηνευτικές της εμφανίσεις, κατάφερε για άλλη μια φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα και να προκαλέσει «εμφράγματα» στον ανδρικό πληθυσμό.

Στις νέες φωτογραφίες, η Χριστίνα ποζάρει με ένα εντυπωσιακό αβυσσαλέο ντεκολτέ, το οποίο μαγνητίζει τους πάντες. Η εμφάνισή της δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, και τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της αποδεικνύουν πόσο πολύ εντυπωσίασε τους θαυμαστές της. Οι φωτογραφίες αυτές επιβεβαιώνουν το γιατί η Χριστίνα Κολέτσα είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσίες στην ελληνική μουσική σκηνή.

«Χαμός» στα Σχόλια

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Χριστίνας Κολέτσας γέμισαν με επαίνους και ενθουσιώδεις αντιδράσεις από τους θαυμαστές της. Κάθε της εμφάνιση αποτελεί αφορμή για ενθουσιασμό και αναμονή για τις επόμενες εντυπωσιακές της παρουσίες στη σκηνή και στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ