Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Σύλλογο Τριτέκνων Ημαθίας

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας ανακοίνωσε ότι οι εγγραφές για νέα μέλη συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία του Συλλόγου, τα οποία βρίσκονται στην οδό Κεντρικής 5, στον 1ο όροφο, καθημερινά από τις 12:00 έως τις 18:00. Εκεί, το προσωπικό του Συλλόγου είναι έτοιμο να ολοκληρώσει την εγγραφή τους και να τους ενημερώσει για τα οφέλη της κάρτας μέλους.

Η κάρτα μέλους παρέχει ποικιλία προσφορών και εκπτώσεων σε τοπικές επιχειρήσεις καθώς και πανελλαδικά, μέσω συνεργασιών που έχει διαμορφώσει η Ομοσπονδία των Τριτέκνων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο μέσω τηλεφώνου στο 2331200333, από τις 15:00 έως τις 18:00, Δευτέρα έως Παρασκευή, ή να στείλουν email στη διεύθυνση info@3teknoi-imathias.gr. Επίσης, για αναλυτικές πληροφορίες και νέα του Συλλόγου, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα 3teknoi-imathias.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ