Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έγλυφαν τα δάχτυλά τους στη ΔΕΘ με τη βλάχικη πίτα του Σελίου

Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία πλήθους επισκεπτών έγινε η παρουσίαση της βλάχικης πίτας από την Πρόεδρο του ΔΣ, κ. Κωνσταντίνα Λέκκα και μέλη του Πολιτιστικού Τουριστικού Ομίλου Σελίου στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ, όπου σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και φιλόξενο περίπτερο, η ΠΕ Ημαθίας, το Επιμελητήριο Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας, ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας και ο Δήμος Αλεξάνδρειας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή των μοναδικών τουριστικών, πολιτιστικών και γαστρονομικών εμπειριών που προσφέρει η Ημαθία.

Το ΔΣ του ΠΤΟΣ ευχαριστεί θερμά τους φορείς για την πρόσκληση και την φιλοξενία τους και ιδίως τις κυρίες Ολυμπία Αράβα, Κατερινα Γαλίκα, Στέλλα Καραγιάννη, Μαρια-Χριστινα Καραγιαννη, Σουλτάνα Νιώπα-Παπαδοπούλου Τανα Τανα, Αναστασία Λέκκα και Στεργιανή Λέκκα, η συμμετοχή των οποίων συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της παρουσίασης. Τέλος ο Όμιλος ευχαριστεί θερμά και το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας για την παρουσίαση της βεροιώτικης φορεσιάς.





















11 σχόλια:

  1. Το Τζάμπα το ξύδι είναι καλύτερο από το Μέλι λέει μια παροιμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γαλατοπιτα καμένη είναι αυτή.
    Εκτός από τις βλαχες, υπάρχουν πολλές άλλες κυρίες που κάνουν καλύτερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα εχεις πολλα χρονια να φας βλαχικη πιτα.

      Διαγραφή
    2. Κάνε εσυ καλύτερη και διαφήμισε την να την δοκιμάσουμε! Άχρηστοι που κρύβεστε στην ανωνυμία και κριτικάρετε τα πάντα και τους πάντες

      Διαγραφή
  3. Ήμαρτον πια δεν τρώγεστε....Get a life.....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους ρε Βεροιώτη κάτι για το Σελι αν και μπερδεμένο σε γενικότερο ρεπορτάζ. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά το θέμα με τους Βλάχοι του Σελίου και τις πίτες του έχει πλέον πια ...αλλάξει πίστα!!! Ε όχι και στη ΔΕΘ ...πίτες!!!!
    Επίσης, καλές κυρίες, την ώρα της ετοιμασίας της πίτας με τα ζυμάρια κτλ βγάζουμε δαχτυλίδια, ρολόγια και όλα όσα φοράμε στα χεράκια ως στολίδια. Επιτέλους λίγο... φρένο στην ξακουστή περηφάνια που σας χαρακτηρίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης έφτασε στο ζενίθ της, με τις βλαχικες πίτες από Σελι.
    Έπρεπε να περάσουν 90 χρόνια για να βρει η Δ. Ε. Θ. το δρόμο της ανάπτυξης και της καινοτομίας σε μια σπανακόπιτα.

    Δεν 3ιναι τυχαία η καταρευση της Ελλάδας σε όλους τους τομείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχετε φαγωθεί με τους βλάχους κ ειδικότερα του Σελίου. Γάντια φοράει η γυναίκα.. κ στην τελικη έτσι είναι οι βλαχοι έχουν κ τα δείχνουν. Άλλοι δεν έχουν βρακί να βάλουν στο κωλο τους κ για να φανούν κάνουν τα αδύνατα δυνατά ...φτάνει πια αυτό το τροπάριο. Κ στην τελική εδώ μας βρήκατε. Εσείς ήρθατε από αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα βουνα να αρμεγετε σας βρηκαμε,μετα κατεβηκατε κατω...

      Διαγραφή
  8. Μπήκα για τα σχόλια για τους βλάχους 😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ