Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευχαριστήριο της Λέσχης Ελληνίδων Βέροιας

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τις εκδόσεις Super Course και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Λέξις» έστειλε δημοσίως το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας. Αφορμή στάθηκε η έμπρακτη στήριξη και οικονομική ενίσχυση προς τον σύλλογο, με την προσφορά του ποσού των 1000ων ευρώ.

Αναλυτικά:

«Η Πρόεδρος κ. Ελισάβετ Γεωργάκαρου και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Καλλιγά Γεράσιμο, εκδόσεις Super Course και  κέντρα ξένων γλωσσών "Λέξις", για τη δωρεά του ποσού των 1000 ευρώ στον σύλλογο μας.

Κάθε τέτοια δωρεά είναι πολύ σημαντική και συμβάλλει στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη επιτέλεση του έργου και των σκοπών του Λυκείου μας.

Ο κύριος Καλλιγάς δείχνει πάντα εμπράκτως την αγάπη του προς τον τόπο μας και την παράδοση με ευαισθησία και σεμνότητα».

Αναγνωρίζοντας την μεγάλη τους προσφορά στην κοινωνία και στον πολιτισμό της Βέροιας, οι εκδόσεις Super Course και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Λέξις», το αντίστοιχο ποσόσ σε δέκα συλλόγους και ευαγή ιδρύματα της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ