Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνέχισε με εξάρα κόντρα στην Καψόχωρα η Βέροια

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η Βέροια 1960, η οποία κέρδισε 6-1 την ΑΕ Καψόχωρας σε φιλική αναμέτρηση. Στο τεστ πρωταθλήματος, αφού οι δύο ομάδες θα βρεθούν στην Α’ ΕΠΣ Ημαθίας της νέας σεζόν, η Βέροια κυριάρχησε, εκμεταλλευόμενη το πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο 45λεπτό, οι «κυανέρυθροι» ήλεγχαν τον ρυθμό, με την Καψόχωρα να παρουσιάζεται ανταγωνιστική στον αγωνιστικό χώρο και να αντέχει στην πίεση των γηπεδούχων, βγαίνοντας ανά διαστήματα και στην επίθεση. Σε μια από τις ευκαιρίες της κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Αργυρόπουλο να εκμεταλλεύεται ιδανικά την αντεπίθεση στο 40ο λεπτό και εκτελώντας με μαεστρία από πλάγια θέση να γράφει το 0-1.

Δεν άργησε να βγάλει αντίδραση η Βέροια, η οποία στην εκπνοή του ημιχρόνου ισοφάρισε χάρη σε πολύ όμορφη εκτέλεση του Ντόγου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική, με τη Βέροια να «πατάει γκάζι» και να παίρνει μια ευρεία νίκη. Μόλις στην πρώτη ευκαιρία, ο Σωτηριάδης εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Γιαγτζίδη και με σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 2-1, ενώ έξι λεπτά αργότερα και στο 52′ ο Ιωάννου έγραψε το 3-1 από τα «έντεκα βήματα».

Ακολούθησαν δύο τέρματα του Τασιώνα, ο οποίος στο 57′ και το 71′ έπιασε δύο «σεντερφορίσια» σουτ στην «καρδιά» της περιοχής, ενώ το τελικό 6-1 διαμόρφωσε με σουτ ο Μπεκιαρίδης στο 74′.

Δείτε φωτορεπορτάζ του sportsfan.gr από την αναμέτρηση των δύο ομάδων:













5 σχόλια:

  1. δηλαδη αποτελει ειδηση το 6-1 σε φιλικη αναμετρηση οταν η ομαδα της πρωτευουσας κερδιζει ενα χωριο της αλεξανδρειας? τριζουν τα κοκκαλα του τσαμητρου με τα μωρα που βαλατε για διαχειριστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Διοίκηση της ομάδας είναι θέμα χρόνου να φέρει την Βασίλισσα στην Α εθνική!

      Διαγραφή
  2. Διαμάντη θα λέτε και θα κλαίτε. Αν ήτανε αυτός, τώρα θα παίζαμε στο Τιρόλο. Είναι η μόνη λύση και πρέπει να το παραδεχτούμε. Σε έξη μήνες, τσάμπιον λίγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ! Γελάνε και η πέτρες με αυτόν που λες! Η ομάδα έχει διοίκηση που θα την ανεβάσει σε λίγα χρόνια στην Α΄ εθνική!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ