Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήρε Κοσέογλου η Βέροια

Παίκτη της Βέροιας 1960 είναι και με τη βούλα ο Χρήστος Κοσέογλου. O 23χρονος επιθετικός αφήνει τη Θύελλα Σταυρού μετά από δύο συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και φοράει τη φανέλα της Βέροιας, με την οποία θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

«Άλλη μία επιλογή στην επιθετική της γραμμή έχει πλέον στην διάθεσή της η τεχνική ηγεσία της Βέροιας. Αποκτήθηκε ο Χρήστος Κοσέογλου ο οποίος φέτος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Θύελλας Σταυρού.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή και εκτός από την Θύελλα Σταυρού, πέρσι φόρεσε την φανέλα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ήδη τα δικαιολογητικά της μεταγραφής του νεαρού ποδοσφαιριστή κατατέθηκαν στην ΕΠΣ Ημαθίας για την έκδοση δελτίου, ώστε να είναι στην διάθεση του προπονητή της ‘Βασίλισσας του βορρά’ στον αγώνα του Σαββάτου με τον Κοπανό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ