Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οδηγός ΚΤΕΛ στην Κατερίνη σε ρόλο... ταξί λόγω της κακοκαιρίας - «Θα το έκανα ξανά» δηλώνει περήφανα

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε μία οδηγός στα ΚΤΕΛ Κατερίνης, η απέδειξε ότι ακόμη υπάρχουν άνθρωποι, ότι ακόμη υπάρχουν επαγγελματίες που είναι διατεθειμένοι να κάνουν το κάτι παραπάνω, προκειμένου να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους. 

Η συγκεκριμένη οδηγός έγινε viral, επειδή αποφάσισε -χωρίς φυσικά να είναι υποχρεωμένη να το κάνει- να αφήσει τους επιβάτες έξω από τα σπίτια τους, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν από την κακοκαιρία που έπληττε την περιοχή. 

Η Δήμητρα Τζιάτζιου, μίλησε στο Action 24, για την κίνηση ανθρωπιάς που έκανε, με την ίδια να σχολιάζει ότι απλά έκανε κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο: 

«Δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο. Ήμουν σε μια γραμμή που εξυπηρετεί χωριά. Δεν ήμουν στο κέντρο της Κατερίνης. Έχουμε ένα δρομολόγιο στις 21.30 το βράδυ, το οποίο πηγαίνει σε 5-6 χωριά κι εκείνη την ώρα είχε πάρα πολύ κόσμο το λεωφορείο. Εδώ και τρεις ημέρες έριχνε απίστευτη βροχή, χαλάζι και κεραυνούς στην Κατερίνη. Κανονικά δεν θα έπρεπε να το κάνω. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τους νόμους, ότι αφήνουμε και παίρνουμε τους επιβάτες από τις στάσεις. Με μεγάλη προσοχή όμως το έκανα, φυσικά πάντα κοιτάζοντας τους καθρέφτες μου, αν με ακολουθεί όχημα, αν μπροστά μου έχω όχημα, για να μη δημιουργηθεί κάποιο ατύχημα.

Οι περισσότεροι επιβάτες κατέβηκαν στη στάση, μετά από ερώτησή μου, αν είναι κοντά το σπίτι τους. Από τους 30, οι 12 μου είπαν αν μπορώ να τους πάω λίγο πιο πέρα. Δεν το συζητώ, το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη, ώστε να μη γλιστρήσουν, να μη βραχούν. Δεν παρέκκλινα από τον δρόμο, δεν άλλαξα δρομολόγιο. Το δρομολόγιο πήγε κανονικά ως έχει».

Η οδηγός μάλιστα συμπλήρωσε πως δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να μην προχωρήσει σε αυτή την κίνηση: «Το έκανα και θα το έκανα ξανά. Όταν έχω μέσα έναν επιβάτη 87 χρονών με το μπαστούνι, που δεν μπορεί να περπατήσει, θα τον άφηνα στα 100 μέτρα στη στάση μέσα στη βροχή; Όχι, δεν θα το έκανα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ