Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το μήνυμα της Ευθυμίας Γώτη για τη νέα σχολική χρονιά

Ενόψει του πρώτου κουδουνιού στα σχολεία της Ημαθίας και ολόκληρης της Ελλάδας, η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Ευθυμία Γώτη, έστειλε τις ευχές τις στους μαθητές που ετοιμάζονται για τη νέα σχολική χρονιά.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς,

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για ακόμα μια δημιουργική, εποικοδομητική και ασφαλή σχολική χρονιά. Κάθε νέο ξεκίνημα είναι γεμάτο από προκλήσεις, προσδοκίες και ευκαιρίες για μάθηση και ανάπτυξη.

Στους εκπαιδευτικούς εύχομαι και αυτή τη σχολική χρονιά να είστε υγιείς, να υποστηρίξετε τους μαθητές με τη γνώση, την εμπειρία και την αγάπη για το λειτούργημα που υπηρετείτε, στοχεύοντας παράλληλα στην καλλιέργεια των αξιών της συνεργασίας, του σεβασμού και της υπευθυνότητας.

Στους μαθητές, εύχομαι υγεία και δύναμη. Να ανακαλύψετε νέες γνώσεις, να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και να καλλιεργήσετε τις ικανότητές σας. 

Στους γονείς, καλή δύναμη και υπομονή στην υποστήριξη των παιδιών σας. Να τα βλέπετε να προοδεύουν και να πετυχαίνουν τους στόχους τους, προσφέροντάς τους αγάπη και καθοδήγηση.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους, γεμάτη χαμόγελα και επιτυχίες!».

5 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά σε όλα τα νηπιακια που θα στριμωχτουν στις μικρές αίθουσες των νηπιαγωγείων με τις ευλογίες του υπουργείου...Εμείς οι γονείς ευχόμαστε μια καλή χρονιά χωρίς ασθένειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σχολική χρονιά ... με υπομονή και αντοχές
    Για κάνε ένα ρεπορτάζ αγαπητέ Βεροιώτη για το τι έχει συμβεί με τις σχολικές επιτροπές. Για ψάξε για τις απαράδεκτες ολιγωρίες του υπέροχου δήμου μας. Κι αν πας να πάρεις και τις ευχές του διευθυντή της ΔΔΕ για ρώτα τον για τις καταργήσεις τμημάτων και το στοίβαγμα των μαθητών. Αλλά δε θα το κάνεις.
    Καλή δύναμη λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χαρά των μαθητών θα είναι η φετινή χρονιά . Αφού δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για φωτοτυπικό χαρτί ούτε για μελάνι, θα γλιτώνουν τις επιπλέον εργασίες και τα διαγωνίσματα ! Κι επειδή δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για απουσιολογια, θα γλιτώνουν και τις απουσίες!
      Πέρα από την πλάκα, η κατάσταση είναι τραγική και πρέπει να βγει όλο αυτό προς τα έξω για να μάθουν και οι γονείς τι πραγματικά συμβαίνει στα σχολεία της Βέροιας...

      Διαγραφή
  3. Χωρίς καμία χρηματοδότηση, με τάξεις γιαπιά, με τα παιδιά στριμωγμένα σε επικίνδυνες τάξεις, με εκπαιδευτικούς τρομοκρατημένους και παρατημένους στο έλεος του Θεού, αντί να ντρέπεστε, βγαίνετε να κάνετε και δηλώσεις. Αν πραγματικά οι γονείς γνώριζαν το τι επικρατεί στο ελληνικό σχολείο, ίσως και να μην έστελναν τα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από ευχές είμαστε χορτάτοι.
    Από σχολεία πάσχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ