Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όμορφες μελωδίες στην Ελαφίνα

Στη γη των Πιερίδων Μουσών, ψηλά στα Πιέρια Όρη, στην προικισμένη από τη φύση Ελαφίνα, κάτοικοι του οικισμού και της γύρω περιοχής, μέλη και φίλοι του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαφίνας, έγιναν κοινωνοί μιας σπάνιας μουσικής εκδήλωσης.

Το μεσημέρι της Κυριακής, 8 Σεπτεμβρίου 2024, στην εστία του συλλόγου, στο παλιό πέτρινο σχολείο του χωριού, στο κόσμημα της Ελαφίνας, φιλοξενήθηκε συναυλία της Χορωδίας «ΑΡΜΟΝΙΑ» Θεσσαλονίκης, σε σύμπραξη με το ορχηστρικό σύνολο «ΤΟ ΕΝΤΕΧΝΟ», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νικολάου Κυριακού.

Εξαίρετοι επαγγελματίες χορωδοί και μουσικοί, με επικεφαλής τον καταξιωμένο μαέστρο Νικόλαο Κυριακού, σπουδαίοι καλλιτέχνες, που έδωσαν συναυλίες σε μεγάλες μουσικές σκηνές, σε Μέγαρα Μουσικής, σε όπερες ,σε θέατρα ,σε Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μας χάρισαν μία σπάνια ευκαιρία, να απολαύσουμε ένα μοναδικό, ποιοτικό, υπέροχο, μουσικό ταξίδι.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βέροιας, Ευθύμης Τρίγκας.

«Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους, όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βίωσαν αυτή τη μοναδική, μουσική εμπειρία», καταλήγει η ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ