Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τίμησε τον Τσαλουχίδη ο Κοπανός - Την πλακέτα έδωσε ο Καλαϊτζίδης

Η Βέροια 1960 πήρε το δεύτερο τρίποντο της χρονιάς στην έδρα του Κοπανού, αφού για την 2η αγωνιστική νίκησε με 3-1 την τοπική ομάδα το απόγευμα του Σαββάτου (28/9).

Πριν οι ποδοσφαιριστές γίνουν πρωταγωνιστές, τα βλέμματα στράφηκαν στον Γιώτη Τσαλουχίδη, ο οποίος τιμήθηκε από τη γηπεδούχο ομάδα για τη συνολική του προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η πλακέτα απονεμήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη, συνοδεία του Προέδρου του ΓΑΣ Χρήστου Καραγιάννη και του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, Θωμά Δημάδη.



Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας μετά το τέλος της βράβευσης σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Προσκεκλημένος από τον  Πρόεδρο του ΓΑΣ Κοπανού Χρήστο Καράγιαννη, παραβρέθηκα σήμερα στον αγώνα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΗ, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την πρωτοπόρο Βέροια. 

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, μου έγινε η τιμή να απονείμω τιμητική πλακέτα στον πρώην ποδοσφαιριστή, προπονητή και τεχνικό της Βέροιας Γιώτη Τσαλουχίδη, για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πρόσκληση και την τιμή που μου κάνατε.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τη Διοίκηση του Συλλόγου για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία, να τιμήσουν ένα άξιο ποδοσφαιρικό ταλέντο του τόπου μας. Έναν αθλητή που μας χάρισε μοναδικές στιγμές με τις ομάδες που αγωνίστηκε και μας έκανε πολλές φορές υπερήφανους, φορώντας την φανέλα της Εθνικής.

Εύχομαι από καρδιάς στις δυο  ομάδες καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Εύχομαι επίσης, η μεν “Βασίλισσα” να ξανανέβει σύντομα στο θρόνο της, ο δε ΓΑΣ Κοπανού, να πετύχει όλους τους στόχους του και να συνεχίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ