Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγιασμός για τη νέα χρονιά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ημαθίας


Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Ημαθίας τελέστηκε Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ.Παντελεήμων για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2024-2025.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε θερμά ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Αλατζόγλου Αθανάσιος και σύσσωμο το προσωπικό της Διεύθυνσης και του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ημαθίας.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κ. Παντελεήμων, αφού τέλεσε τον αγιασμό, απηύθυνε εγκάρδιο λόγο προς τους εργαζομένους της Διεύθυνσης και του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., κι ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο για όλους.


Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. ευχαρίστησε θερμά τον Ποιμενάρχη μας για τον πολύτιμο χρόνο που μας διέθεσε και για την συναισθηματική θέρμη και τον δημιουργικό ενθουσιασμό του, που αποτελεί έμπνευση για όλους μας. Ο αγιασμός και η επικοινωνία αυτή έλαβε μια διάσταση ουσιαστικής επικοινωνίας και πνευματικής ανατροφοδότησης, η οποία μας εμψύχωσε για το πολυδιάστατο έργο μας στην εκπαίδευση.

Ευχή και προσδοκία όλων μας, η νέα σχολική χρονιά να είναι καρποφόρα, δημιουργική και χαρούμενη για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, για τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μας μονάδων και όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, καθώς και για τους γονείς, που είναι συμπαραστάτες μας στο μεγάλο ταξίδι της παιδείας και της μόρφωσης των παιδιών μας!

O κ. Αλατζόγλου αναφέρθηκε και στην ουσιαστική συμβολή της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας και στον κ. Καλαιτζίδη προσωπικά, που έμπρακτα ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη μας αλλά και στη συμβολή του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., το οποίο συνδράμει στην εκπαίδευση υποστηρίζοντας μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες και μας καταδεικνύει κάθε φορά τις ιδιαίτερες εξατομικευμένες εκπαιδευτικές ανάγκες που πρέπει να ικανοποιήσουμε.

Τέλος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους συνεργάτες του, οι οποίοι καθημερινά σηκώνουν το βάρος της διατήρησης της εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων, την αποτελεσματική συνεργασία με τους διευθυντές, την επικοινωνία με την Περιφέρεια εκπαίδευσης και το Υπουργείο.

«Σας ευχαριστώ όλους που ανταποκρίνεστε σε ό,τι απαιτηθεί με καλή διάθεση και συνεργασία εξασφαλίζοντας ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον που βοηθά στην προσωπική ανάπτυξη του καθένα, και διασφαλίζει την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων. Εύχομαι σε όλους σας καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία, και δηλώνω τυχερός που προΐσταμαι αυτής της υπηρεσίας.»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ