Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Παρέλαση» υποψήφιων Προέδρων στη Βέροια - Μετά το ΠΑΣΟΚ, έρχεται και ο ΣΥΡΙΖΑ

Και εκεί που λέγαμε πως η «παρέλαση» των υποψηφίων αρχηγών ολοκληρώνεται, «τσούπ» εμφανίζονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και το πολιτικό θερμόμετρο ζεσταίνετε ξανά. 

Από το ΠΑΣΟΚ, μέσα σ' ένα μήνα, πέρασε από την Ημαθία κόσμος και κοσμάκης. Την αρχή έκανε ο Ανδρουλάκης και στην συνέχεια ήρθαν η Διαμαντοπούλου, ο Δούκας, ο Κατρίνης, η Γιαννακοπούλου και ο Γερουλάνος. Μάλιστα, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου θα έρθει ξανά ο δήμαρχος Αθηναίων για να συναντήσεις φίλους και υποστηρικτές στην Αλεξάνδρεια. 

Σε λίγες εβδομάδες, την σκυτάλη θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αναμένονται να περάσουν από την πόλη μας, ο Κασσελάκης, ο Φάμελλος, ο Πολάκης, ο Φαραντούρης (αν κατέβει;) και όποιος άλλος κατέβει υποψήφιος για αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

6 σχόλια:

  1. Στηρίζουμε Κασσελακη πατητά.

    Τάσος, Μύκονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να μου απαντήσει ένας ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα (αναφορές σε ΝΔ ΠΑΣΟΚ). Ποιος από αυτούς τους τέσσερις και ειδικά τα δυο φαβορί κασσελάκη-πολάκη μπορεί να σταθεί ως αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν αναφέρομαι στο να ανταπεξέλθει ως πρωθυπουργός διότι αυτό εντάσσεται στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα συντροφια ονειρευονται αλεξη ακομη,ο πιο πετυχημενος πρωθυπουργος σε ολη την ευρωπη και η ελλαδα η πιο τυχερη! χωρα που τον ειχε πρωθυπουργο. εεεεε θα σας περασει σε λιγο και ο γιανης με ενα ν!!

      Διαγραφή
    2. Σε μια χώρα με ψηφοφόρους που το IQ τους είναι κοντά στον Μ.Ο και με αμερόληπτα ΜΜΕ απέναντι στον Κούλη και μια κατσίκα θα ήταν φαβορι

      Διαγραφή
  3. ΑΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΡΩΤΑΣ....ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΧΘΗΚΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ;;;; ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ