Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιον Βεροιώτη θρύλο συνάντησε ο Πιερό της ΑΕΚ;

Τι κοινό έχει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Φραντζί Πιερό, με τη Βέροια; Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε μια μεγάλη μεταγραφή στην επιθετική της γραμμή, με την απόκτηση του 29χρονου σέντερ-φορ, Φραντζί Πιερό από τη Μακάμπι Χάιφα. Ο Πιερό αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στη Μακάμπι Χάιφα και λίγο έλλειψε να πατήσει στον αγωνιστικό χώρο της Βέροιας.

Ο λόγος φυσικά, για το σπουδαίο φιλικό που δεν έγινε ποτέ, με τη Βέροια να προγραμματίζει αρχικά και να ακυρώνει εν συνεχεία τη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα από το Ισραήλ, που τότε αγωνιζόταν στο Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, η Μακάμπι βρέθηκε τον Νοέμβριο του 2022 στη Θεσσαλονίκη για μίνι χειμερινή προετοιμασία και κατά το διάστημα παραμονής της στην Ελλάδα ήρθε σε επαφή με τη Βέροια για φιλικό που «τάραξε» την ποδοσφαιρική Ημαθία, όμως δεν διεξήχθη ποτέ.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν και συναντήσεις μεταξύ των ιθυνόντων των δύο ομάδων. Ο τότε Τεχνικός Διευθυντής της Βέροιας Γιώτης Τσαλουχίδης συναντήθηκε με τον ομόλογό του στην ομάδα του Ισραήλ και με τον τότε παίκτη της Μακάμπι, Φραντζί Πιερό. Η καριέρα του Βεροιώτη θρύλου του ποδοσφαίρου αναγνωρίζεται και εκτός συνόρων, με τους ανθρώπους της Ισραηλινής ομάδας να του κάνουν δώρο μια μπλούζα με το όνομά του.

Με τον Πιερό να γίνεται κάτοικος Αθήνας, μάλλον οι δυο τους θα ξανά ανταμώσουν.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία που έφερε στη δημοσιότητα το sportsfan.gr:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ