Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φροντιστήρια Πουκαμισάς: Το ατομικό πρόγραμμα μελέτης

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο οι μαθητές του Λυκείου, με την καθοδήγηση των Διευθυντών, των Συμβούλων Καθηγητών και των Καθηγητών τους, διαμορφώνουν το ατομικό τους Πρόγραμμα Μελέτης.

Σκοπός μας είναι οι μαθητές μας να οργανώσουν σωστά τον χρόνο τους και το διάβασμά τους, και να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους!Τα ατομικά Προγράμματα Μελέτης είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε μαθητή, καταγράφουν όλες τις υποχρεώσεις τους (το σχολείο, το φροντιστήριο, άλλες δραστηριότητες π.χ. αθλητικές), προβλέπουν χρόνο για σωστά κατανεμημένο διάβασμα για όλα τα μαθήματα και τα διαγωνίσματα και αφήνουν και ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση και εξόδους.

Το πρόγραμμα είναι αυτό που πρέπει να προσαρμόζεται στον μαθητή και όχι ο μαθητής στο πρόγραμμα!

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς προτεραιότητά μας είναι οι ίδιοι οι μαθητές, οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες τους. Το Πρόγραμμα Μελέτης τους εξασφαλίζει μια πρακτική ρουτίνα και οι μαθητές ακολουθώντας την μπορούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και κυρίως να διεκδικήσουνένα λαμπρό μέλλον.

Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 23

Τηλέφωνο: 2331020013

Ιστοσελίδα: https://www.poukamisas.gr/didaktiria/beroia-kentro/ 

Διεύθυνση Σπουδών: Μουρτζίλας Νικόλαος, Χριστέλη Λήδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ