Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνοιξε τις πύλες της η 88η ΔΕΘ - Εντυπωσιάζει το περίπτερο της Γερμανίας

Άνοιξε το πρωί του Σαββάτου 07/09 στις 10.00 τις πύλες της η 88η ΔΕΘ με πλήθος επισκεπτών να δίνουν ήδη το παρών στη μεγάλη γιορτή της Θεσσαλονίκης, ενώ τα μέλη της κυβέρνησης και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκονται επίσης στο χώρο.

Στο περίπτερο 13 της φετινής τιμώμενης χώρας, Γερμανίας, παράλληλα πολλοί είναι οι επισκέπτες, εκπρόσωποι επιχειρήσεων και επαγγελματίες που δίνουν το παρών από νωρίς το πρωί.

Η συμμετοχή της Γερμανίας αριθμεί 135 επιχειρήσεις, οργανισμούς, ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα, ενώ η γερμανική αποστολή είναι ιδιαίτερα πολυπληθής, με 400 άτομα, κυρίως υψηλόβαθμα στελέχη φορέων και εταιρειών. Το περίπτερο 13 της τιμώμενης χώρας καλύπτει 6000 τετραγωνικά μέτρα, με μια εντυπωσιακή κατασκευή με μίνιμαλ αισθητική.

Σημειώνεται πως στην 88η ΔΕΘ συμμετέχουν περισσότεροι από 1.300 εκθέτες, με 25 διεθνείς και κρατικές συμμετοχές, κάποιες εκ των οποίων πρωτοεμφανιζόμενες, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Κατάρ, η Ιαπωνία, οι Χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής, το Εκουαδόρ και το Κόσοβο.

Όπως αναφέρει το karfitsa.gr, τα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα στις 19.30 από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γερμανό αντικαγκελάριο, Ρόμπερτ Χάμπεκ.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που αναμένουν το πλούσιο ψυχαγωγικό και πολιτιστικό πρόγραμμα της ΔΕΘ αλλά και τα παράλληλα γεγονότα της διοργάνωσης. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στη σκηνή της ΔΕΘ, κάτω από το εμβληματικό τόξο στη νότια είσοδο (ΧΑΝΘ), μεταξύ των οποίων η Μαρίνα Σάττι, η Πάολα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ – HELEXPO, Κυριάκος Ποζρικίδης, σε δηλώσεις του είχε κάνει λόγο για «το μεγαλύτερο συναυλιακό πρόγραμμα της Ελλάδος, επί οκτώ μέρες με μια βεντάλια μουσικών ρευμάτων για όλα τα γούστα». Η 88η ΔΕΘ θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 15/09.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ