Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διέπρεψε στο 2ο Τουρνουά Μπριτζ «Ξένιος Ζευς» η Λέσχη της Βέροιας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Τουρνουά Φιλίας και Αλληλεγγύης Ομίλων Μπριτζ, ομάδων 3ης βαθμίδας το τριήμερο από τις
30 Αυγούστου μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου, μια διοργάνωση των ομίλων αγωνιστικού Μπριτζ Κατερίνης «ΟΛΥΜΠΟΣ» και Λάρισας ΟΑΜΛ.

Συγκεκριμένα, το τουρνουά φιλοξενήθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας», υπό την αιγίδα του δήμου Δίου – Ολύμπου, με την συμμετοχή 27 ομάδων και 117 αθλητών από όλη την Ελλάδα (Κατερίνη, Λάρισα, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ρόδος, Γιάννενα, Αθήνα, Δράμα και Πάτρα), αριθμός ρεκόρ για την περιοχή της Πιερίας!


Την έναρξη κήρυξε ο πρόεδρος της κοινότητας Λιτοχώρου κύριος Ευστράτιος Κυριακάκης απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό.

Στο μεγάλο τουρνουά συμμετείχε και η Σύγχρονη Λέσχη Μπριτζ Βέροιας. Βεροιώτικο χρώμα και στις απονομές, καθώς η μεικτή ομάδα, με τη Χαρά Κοντού, τους Δημήτρη Παυλούς και Κατερίνα Λέντζα από τη Ρόδο και τους Θεσσαλονικείς Παύλο Σιδηρόπουλο και Περικλή Μυλωνάκη, κέρδισαν το τουρνουά, με μεγάλη ανατροπή στον τελευταίο γύρο!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ