Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντώνη+Άννα: Να ζήσετε!

Το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους έδωσαν το Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024, στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Βέροια, ο Αντώνης Φωτιάδης και η Άννα Μαυρίδου, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην ζωή τους.

Με φανερή τη χαρά στο πρόσωπό τους, ο γνωστός επιχειρηματίας και αντιπρόεδρος της ομάδας μπάσκετ των Αετών Βέροιας και η εκλεκτή της καρδιάς του πέρασαν το κατώφλι της εκκλησίας, ανταλλάζοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Η σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους, σκόρπισε χαρά στις δύο οικογένειες, στους φίλους και στους συγγενείς που κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, για να μοιραστούν τη χαρά τους και να τους ευχηθούν «Βίον ανθόσπαρτον».

Στο πλευρό των νεόνυμφων ήταν μεταξύ άλλων άνθρωποι του επιχειρηματικού και αθλητικού κόσμου με την ομάδα των Αετών,προεξέχοντος του Προέδρου κ. Σίμου Γαβριηλίδη, όπως γίνεται εύλογα αντιληπτό να δίνει σύσσωμη το παρών.

Μετά την τελετή ακολούθησε γλέντι στο Κέντρο «Music Hall Σείριος» στο Μακροχώρι.

Ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η λαμπερή νύφη παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του γαμπρού έκλεψε τις εντυπώσεις, όπως άλλωστε αναμενόταν, όλων των καλεσμένων με το εκθαμβωτικό της νυφικό.

Εμείς τους ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα ευτυχισμένοι!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο sportsfan.gr:













1 σχόλιο:

  1. Ο γαμπρός είναι γιός της αδελφής του Σίμου Γαβριηλίδη , για αυτό στο γάμο ήταν παρών ,..... να σας ζήσουν Φιλιώ τα παιδιά ευτυχισμένα και καλούς απογόνους .....Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ