Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επαναφορά του ΦΠΑ στο 24% στην τιμή του καφέ

«Πικρός» έγινε ο καφές για τους καταναλωτές από χθες 1η Σεπτεμβρίου, όπου φάνηκε άνοδο στην τιμή του, μετά την κυβερνητική απόφαση για επαναφορά του ΦΠΑ στο 24%. 

Ανοδική πορεία θα έχει η πορεία του αγαπημένου ροφήματός και στα ράφια του σούπερ μάρκετ καθώς η αύξηση των τιμών είναι ήδη ορατή στην χονδρική όπου στην ποικιλία Arabica είναι κατά 40-45% και στην ποικιλία Robusta κατά 65%.

Ειδικότερα, οι καταναλωτές αναμένεται να δουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ, μεγάλες αυξήσεις. Ο εσπρέσο σε κάψουλες από τα 5 ευρώ αναμένεται να φτάσει τα 6 ευρώ και ο αλεσμένος εσπρέσο από τα 6 να σκαρφαλώσει στα 7,2 ευρώ.  Αύξηση θα σημειωθεί και στην τιμή του ελληνικού καφέ, όπου από 3,9 ενδέχεται να φτάσει τα 4,7 ευρώ. 

3 σχόλια:

  1. Αυτους τους λοποδυτες ψηφισατε τα λουζομαστε ολοι μας....Μονο φτυσιμο σας χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αναπτυξη ΔΕΝ υπαρχει, λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν, στατιστικα που σας πουλανε στην τβ ΔΕΝ υπαρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού ο Μητσοτάκης λέει ότι προσπαθεί να καταπολεμήσει την ακρίβεια ρε παιδιά, γιατί αυξάνει τον ΦΠΑ στο 24%; Να μου απαντήσει κάποιος που τον ψήφισε για να διαπιστώσω κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ