Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό είναι το τελευταίο τριήμερο του 2024

Για όσους κάνουν σχέδια για μια μίνι απόδραση από την καθημερινότητα, υπάρχει ένα ακόμη τριήμερο μέχρι το τέλος της χρονιάς για να εκδράμουν από το κλεινόν άστυ.

Συγκεκριμένα, η εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου προσφέρει ένα τριήμερο χαλάρωσης, που είναι και το τελευταίο μέσα στο 2024. Η επέτειος του «ΟΧΙ» πέφτει φέτος ημέρα Δευτέρα, γεγονός που σημαίνει ότι αν «κολλήσει» κανείς και το διήμερο του Σαββατοκύριακου που προηγείται (26 – 27 Οκτωβρίου), τότε μπορεί να οργανώσει μια μίνι απόδραση.

Μέσα στη χρονιά, είχαμε άλλα τρία ανάλογα τριήμερα: την αργία της Καθαράς Δευτέρας στις 16 με 18 Μαρτίου (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα), την αργία για τη γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την επέτειο της Επανάστασης του 1821 στις 23 με 25 Μαρτίου (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα) και την αργία του Αγίου Πνεύματος στις 22 με 24 Ιουνίου (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα).

Να σημειωθεί ότι η 17η Νοεμβρίου δεν είναι αργία για το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Είναι αργία μόνο για την εκπαίδευση και συνήθως τιμάται με εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία. Σε περίπτωση που η 17η Νοέμβρη πέφτει ημέρα Σάββατο ή Κυριακή, οι εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται την Παρασκευή.

Όσον αφορά τα Χριστούγεννα του 2024, φέτος η γιορτινή ημέρα πέφτει Τετάρτη. Γεγονός που σημαίνει ότι το διήμερο των Χριστουγέννων του 2024 για τους εργαζόμενους είναι την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ