Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Άροτρο»: Μετά το μπιφτέκι μεγαθήριο, ήρθε το... τιτάνιο σουβλάκι και ο γύρος κοντοσούβλι!

Ανοιτά καθημερινά μόνο με κρατήσεις, στο τηλ. 6945594545 - Κυριακή μεσημέρι με live μουσική και σούβλες κεμπάπ και κοκορέτσι

Απανωτά τα γευστικά «χτυπήματα» που μας σερβίρει το «Άροτρο», αφού μετά το μεγαθήριο χειροποίητο μπιφτέκι των 300+ γραμμαρίων με το μυστικό συστατικό που κάνει θραύση, ήρθαν και νέες μεγάλες γεύσεις. 


Το «Άροτρο» ετοίμσε το... τιτάνιο σουβλάκι των 150 γραμμαρίων. Τρως ένα και χορταίνεις! Και τον υπέρτατο συνδυασμό... γύρος κοντοσούβλι 250 γραμμαρίων! Αυτά μόνο στο «Άροτρο» στη Ραχιά συμβαίνουν και μπορείτε να τα απολαύσετε με ένα τηλέφωνο στο 
6945594545 για κράτηση.


Γιατί το «Άροτρο» είναι ανοιχτό κάθε μέρα αλλά
λειτουργεί μόνο με κρατήσεις στο τηλέφωνο 6945594545 για να σας υποδεχθεί στον πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο του, που δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι και κυρίως για να ευχαριστήσει τον κάθε του πελάτη με την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την ποικιλία φαγητού και ποτού και φυσικά εκλεκτού καφέ και ροφημάτων.

Κυριακή μεσημέρι με live, σούβλες κεμπάπ και κοκορέτσι 

Αυτή την Κυριακή, μετά τις 14:00, στο «Άροτρο», πέρα από το υπέροχο φαγητό, μπορούμε να διασκεδάσουμε και με ζωντανή μουσική, με ένα μοναδικό live με λαϊκό, δημοτικό, ποντιακό πρόγραμμα. Και φυσικά, Κυριακή μεσημέρι χωρίς σούβλες, γίνεται; Δε γίνεται, γιαυτό οι σούβλες του «Άροτρο» θα πάρουν μπρος με κεμπάπ και κοκορέτσι.


Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε, έβαλε την Ραχιά στον γαστρονομικό χάρτη, με τα ζουμερά, τέλεια ψημένα κρεατικά της ώρας στα κάρβουνα, τα μαγειρεμένα του φαγητά με τις νόστιμες σαλτσούλες, τον απολαυστικό του γύρο, τις υπέροχες μακαρονάδες, τις σπιτικές φρεσκοκομμένες τηγανητές πατατούλες, τις φρέσκες σαλάτες, τα ορεκτικά που γαργαλούν ευχάριστα τον ουρανίσκο αλλά και τις ποικιλίες μεζέδων, σε μεγάλα πιάτα, για τα τσιπουράκια της παρέας! Και είναι ανοιχτό από το πρωί για καφέ μέχρι το βράδυ για τα ποτά μας!

Άροτρο
Εκλεκτοπωλείο - Cafe - Wine & Beer Bar - Ουζερί - Ψησταριά
Πολυχώρος Εκδηλώσεων και Κοινωνικών Γεγονότων

Αγίου Αθανασίου 16, Ραχιά Βέροιας
(έναντι Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου Ράχης)
Τηλέφωνο: 23310 20122 / 698 371 7351



Βρείτε μας στο facebook: Άροτρο'' Παραδοσιακό Εκλεκτοπωλείο
Ακολουθήστε μας στο instagram: arotro_rachia_official

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ