Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκλειστικό: Έρχεται στη Βέροια ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Την Ημαθία θα επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πιο συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί στις αρχές Οκτωβρίου στην Πατρίδα, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της νέας δομής των «Παιδιών της Άνοιξης». 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ο αρχηγός της ΝΔ θα έρθει αεροπορικώς στην Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς προς τη Βέροια. Το αναλυτικό πρόγραμμά του, θα ανακοινωθεί λίγες ημέρες πριν την επίσημη εκδήλωση. 


17 σχόλια:

  1. Να τον περιμένουν πάλι οι γνωστοί αγροτοπατερες με δώρα και γλυκά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράμμα περιμέναμε επιταγή μας ήρθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην ξεχασετε να πατε να τον υποδεχτειτε .... ζωαδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε λοιπόν εργατοπατέρες χειραψούλιδες που παροτρείνεται τον κόσμο σε ΄΄ξεσικωμό'' να δούμε πως θα αντιδράσετε στην επίσκεψη αυτή. Και κυρίως οι ροδακινοπαραγωγοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τοση επικοινωνια εκανε το παλικαρι ΜΜΕ, επικοινονιολογοι...να πανε τσαμπα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είχε πλάκα πάντως πως του φιλούσαν τα χέρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός βάλθηκε να βγάλει την ημαθία από το χάρτη ο γρουσουζάρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να λοιπόν, γιατί χτύπησε εχθές το 112....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η δομή της άνοιξης είναι ένα έργο που ολοκληρώθηκε με χορηγίες των γονιών,του απλού κόσμου,επιχειρηματιών και συλλόγων. Ο μόνος από τον πολιτικό χώρο, απ'όσο γνωρίζω, που πρόσφερε τον οβολό του, και μπράβο του γ αυτό, είναι ο κος Βεσυροπουλος. Η κρατική βοήθεια μηδενική.Ο Μητσοτάκης γιατί έρχεται; Σαν δεν ντρέπονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι αδιάβαστος. Πέρνα πάλι τον Σεπτέμβρη. Όλοι συνέβαλαν. Όλοι οι βουλευτές και ακόμη και ο ίδιος ο Μητσοτάκης. Για το μέγεθος προσφοράς του καθένα απ' αυτούς μπορείς να απευθυνθείς στη δομή για να σ ενημερώσουν.

      Διαγραφή
    2. Έχουν γίνει πολλές εκδηλώσεις (συναυλίες , θεατρικές παραστάσεις κλπ.) και έκκληση για την συγκέντρωση του υπόλοιπου 20 % (ποσό 180.000 ευρώ) . Τέλος ...."Σύμφωνα με την Νώρα Σαρκατζή, πρόεδρο του συλλόγου, με την συνδρομή των ιδρυμάτων Νιάρχου, ύψους 300.000 ευρώ και Λασκαρίδη 50.000 ευρώ, συγκεντρώθηκε σχεδόν το μεγαλύτερο ποσό για την δημιουργία μιας 2ης δομής, που θα φιλοξενεί τα ΑμεΑ. «Ευελπιστούμε με την βοήθεια του κόσμου να συγκεντρωθεί το υπόλοιπο ποσό των 60.000 ευρώ και έως τον Σεπτέμβριο να μπορεί να λειτουργεί η δομή».".....

      Διαγραφή
  10. Τα Παιδιά της Άνοιξης είναι πρόφαση. Για τον Μαργαρίτη έρχεται στην Πατρίδα (και δεν του φαινότανε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μητσοτάκης μέχρι να σβήσει ο ηλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. BANIVLAKES.....ARGOSXOLI asxolithite me ta dika sas ta provlimata les ke den exete apo afta ???asxoliste me ton kathe mitso k taki o opios ine volemenos k fortomenos mooneyy ke i dikia sas i Tsepi exi trypes ..
    Frondiste ta dika sas .....
    Skeftite pos na kanete LEEEFTAAA....ke to mellon sas..
    Kanenas Mitso k takis ta se voithisi stin dyskoli...
    AGAPITI mu VERIOTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα είναι και η νέα βουλευτής Ημαθίας ;;;;
    Για την κ.Αραμπατζη ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ